Műteni kellett a Milan kapusát

2013. November 23. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Massimiliano Allegri

Marco Amelia négy hétig nem lesz bevethető, mert pénteken egy porcleválás miatt operálni kellett. A válogatott kapus milánói jövője egyelőre bizonytalan, ügynöke szerint elképzelhető, hogy távozik a klubtól.

 

Amelia ebben a szezonban harmadikszámú kapussá vált, Massimiliano Allegri rangsorában Cristian Abbiati és Gabriel is elé került. A 2006-os világbajnokságon Olaszországgal aranyérmet nyerő portás Abbiati sérülése ellenére is háttérbe szorult, a Milan mestere a fiatal Gabrielnek kívánt inkább játéklehetőséget adni az utóbbi időben.

A közeljövőben nem is számolhat Ameliával a milánói együttes, a labdarúgót pénteken egy porcleválás miatt műteni kellett. Az operáció jól sikerült, a hírek szerint a játékosnak négy hetet kell kihagynia.

“Marco Amelia péntek délután sikeres műtéten esett át, a rehabilitáció és a teljes felépülés egy hónapot vehet igénybe” – szól a Milan hivatalos közleménye.

Amelia meggyengült helyzete kapcsán ügynöke kijelentette, hogy nem elképzelhetetlen, hogy már nem lép pályára a Milanban.

“Szerződése van a Milannal, de nem tartok semmit kizártnak a januári átigazolási időszakot illetően. Viszont a legvalószínűbb, hogy marad nyárig, és akkor majd a klubbal együtt közösen dönt a jövőről” – mondta Franco Zavala.

A 10. helyezett Milan az olasz bajnokság 13. fordulójában a 7. Genoát fogadja a San Siróban: a milánóiak sikerének az oddsa 1.44, a döntetlenre 4.20, a genovaiak győzelmére 7.50 a szorzó.

A két csapat ellentétes előjelekkel várja a szombati bajnokit, míg a Genoa elmúlt öt bajnokijából négyet megnyert, addig a Milan elmúlt négy meccsén mindössze két pontot szerzett a pontvadászatban.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply