Kötelező győzelem vár a Chelsea-re

2013. November 23. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

Jose Mourinho

Az elmúlt fordulókban csak szenvedő londoni alakulat a West Ham United ellen javíthat szombaton, Jose Mourinho abban reménykedik, hogy Fernando Torres visszatérhet a hétvégén.

 

A Chelsea akár már vezethetné is a Premier League tabelláját, ha az elmúlt két fordulóban nem hullajt el fontos pontokat nyerhető meccseken. Jose Mourinho csapata a Newcastle United ellen sima, 2-0-s vereséget szenvedett, majd egy héttel később csak 2-2-es döntetlent játszott a WBA ellen a Stamford Bridge-en. A botlások miatt a Chelsea nem tudta kihasználni a riválisok hibáit, ha győzni tudott volna mindkét meccsen, most egy ponttal vezetné a tabellát az Arsenal előtt.

A hétvégén ismét kötelező feladat vár Mourinho társulatára, a Chelsea a kiesés ellen küzdő West Ham vendége lesz. A portugál menedzser reméli, hogy ismét bevethető lesz Fernando Torres, aki az említett két meccsen nem segíthette társait a pályán, lábsérülése azonban szépen javult az utóbbi időben.

Ha a spanyol nem tudja vállalni a játékot, akkor vélhetően Samuel Eto’o kezdhet majd a helyén. Ashley Cole játéka is kérdéses, míg Mata és David Luiz a hírek szerint ismét bevethető állapotban van.

A West Hamnél Sam Allardyce James Collins és Joey O’Brien visszatérésében reménykedik, ugyanakkor a hírek szerint egyre kevesebb az esély Razvan Rat bevetésére.

A 16. helyezett West Ham sikerének az oddsa 6.00, a döntetlenre 4.20, a 4. Chelsea győzelmére 1.61 a szorzó. Az elmúlt szezonban a West Ham hazai pályán 3-1-re nyert a Chelsea ellen, amely a Stamford Bridge-en 2-0-s sikerrel vágott vissza tavasszal.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply