Diósgyőri vereségével továbbra sincs pontja a Kecskemétnek

2014. August 18. Monday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Diósgyőr hazai pályán egy hajrában szerzett góllal 2-1-re legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, így vendégek továbbra is pont nélkül állnak a bajnokságban, míg a miskolci csapat továbbra is veretlen.

 

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Diósgyőri VTK-Kecskeméti TE 2-1 (1-0)

Miskolc, 6000 néző, v.: Bognár
gólszerző: Grumic (16.), Takács T. (93.), illetve Vukasovic (57.)
sárga lap: Egerszegi (26.), Okuka (82.), Alves (85.), illetve Kitl (63.), Karan (79.), Varga R. (85.)

  • Diósgyőri VTK: Rados – Okuka, Alves, Kádár, Husic – Bori (Marjanovic, 61.), Bognár I. (Nikházi, 73.), Egerszegi, Gosztonyi – Grumic, Bacsa (Takács T., 61.)
  • Kecskeméti TE: Tujvel – Botka, Lovric, Karan, Varga R., Farkas A. – Savic (Eninful, 66.), Kitl, Vukasovic – Balázs Zs. (Pavicevic, 78.), Novák (Bebeto, 62.)

A várakozásoknak megfelelően a Diósgyőr irányította a játékot és több helyzete volt, így a szünetre megérdemelten szerzett egygólos előnyt. A folytatásban a sereghajtó Kecskemét váratlanul egyenlített egy bombagóllal, ezt követően a hazaiak mindent egy lapra feltéve rohamoztak, de sokáig úgy tűnt, mindhiába, mígnem az utolsó pillanatokban az addig kiválóan védő Tujvel hibázott, ezt kihasználva pedig Takács Tamás megszerezte a győztes gólt a Diósgyőr számára.

sgj \ blz

MTI 2014. augusztus 17., vasárnap 22:39

Related Articles

Leave a Reply