Deschamps szívós nigériai válogatottra számít

2014. June 27. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Didier Deschamps
Franciaország első helyen végzett csoportjában annak ellenére, hogy utolsó mérkőzésén csupán 0-0-s döntetlent ért el a majd egy félidőig emberhátrányban játszó Ecuador ellen.

 

Az európaiak domináltak dél-amerikai riválisuk ellen – akiknek egygólos győzelem sem lett volna elegendő a továbbjutáshoz – mégsem találtak a kapuba, pedig kétszer annyi lövéssel veszélyeztettek. Deschamps kapitány nem örült, hogy csak egy pontot sikerült szereznie csapatának, de bizakodó a folytatással kapcsolatban.

“Egyesek úgy gondolták, mi vagyunk a világ legjobbjai, miután legyőztük Svájcot 5-2-re, de Ecuador megmutatta, hogy vannak értékei. Egyáltalán nem bántam meg, hogy több helyen is változtattam az összeállításon az utolsó csoportmeccsünk előtt. Választásaimnak mind volt oka, fontos, hogy minden játékos ráhangolódjon a vb ritmusára. Most öt nap pihenő következik, hogy felkészüljünk a Nigéria elleni mérkőzésre.”

Deschamps szólt az ellenfélről is, és leszögezte: maximálisan elismeri Nigéria játékerejét: “Nem mehetünk biztosra a kieséses szakasz első összecsapásán sem, hiszen láthattuk, Argentína is megszenvedte az afrikaiak elleni találkozót. Nigéria egy erős, gyors csapat, akiknek nagyon jó játékosaik vannak, és nagyon nehéz meccs elé nézünk. Harcolni fogunk, hogy elérjük a kitűzött célt és továbbjussunk.”

Franciaország győzelmére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.40, míg Nigéria győzelmére 7.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply