Dembélé nagy jövő előtt áll

2016. February 16. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Aaron Hughes
Az angol Championshipben szereplő Fulham csatára, Ross McCormack szerint csapattársa, Moussa Dembélé szép jövő előtt áll.

Kiváló formában van a francia tehetség, 28 bajnokin tíz gólt szerzett ebben a szezonban, így a házi góllövőlistán csak a rutinos McCormack előzi meg (16 találat). Dembélét az elmúlt hetekben több élvonalbeli angol klub is figyelemmel követte, úgy tűnt, a bajnoki címért harcoló Tottenham Hotspur meg is nyeri az érte folyó csatát, végül azonban a 19 éves csatár a maradás mellett döntött.

McCormack szerint fiatal csapattársa nem csak a gyorsaságának és a technikai tudásának köszönheti tehetségét, hanem kiváló hozzáállásának is, hiszen mindig hallgat az idősebbekre és tapasztaltabbakra.

“Moussa nagyon fiatal, de aki kicsit is ért a futballhoz, az látja, megvan benne a potenciál, hogy a csúcsra érjen” – mondta a 29 éves skót. “Csak meg kell figyelni, mennyire ad mások véleményére. Boldog vagyok, hogy nem csak elláthatom tanácsokkal, de azokat meg is fogadja. Viszont amikor látom, milyen gyors, erős és technikás, azt gondolom, nincs is szükség arra, hogy bármit is mondjak neki. Folyamatosan tanul, nem csak az edzéseken, hanem azon kívül és a meccseken is.”

A Fulham a két csatár remeklése ellenére nem áll jól a Championshipben, továbbra is a kiesés ellen küzd, 30 bajnokit követően 32 pontja van. Kedden a Blackburn Rovershez látogatnak a londoniak. A vendéglátók szintén a tabella hátsó felében helyezkednek el, 31 pontjuk van, ráadásul egy meccsel kevesebbet játszottak, mint a Fulham.

A Blackburn Rovers győzelmére a szorzó 2.25, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Fulham sikerére pedig 3.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply