David Luiznak még idő kell

2014. September 29. Monday in Egyéb, Hírek

David Luiz
Laurent Blanc kijelentette, hogy a nyáron igazolt labdarúgó még nincs csúcsformában, a PSG vezetőedzője szerint Thiago Silva sérülése miatt kellett mélyvízbe dobni a nyáron szerződtetett játékost.

 

A nyári átigazolási időszak egyik legnagyobb durranása volt a brazil védő Chelsea-ből Paris Saint-Germainbe igazolása, hiszen a párizsiak még a világbajnokság előtt hatalmas összeget ajánlottak David Luizért. A párizsiak 50 millió euróért vették meg a védő játékjogát, a brazil azonban eddig nem bizonyított. Blanc szerint a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük.

“Időre van szüksége a kudarccal véget ért vb után. Ezután gyakorlatilag nem volt előszezonja, alig volt ideje felkészülni, és szinte azonnal tétmeccseken kellett szerepelni. Jobb lett volna, ha nem kellett volna azonnal bedobni a mélyvízbe, de nem volt választásunk” – jelentette ki Blanc, aki elsősorban David Luiz honfitársának, Thiago Silva sérüléséra utalt. A brazil csapatkapitány kiválása miatt Blanc-nak nem maradt más lehetősége, kénytelen volt azonnal kezdőként számítani a Chelsea-től igazolt játékosra.

Blanc ugyanakkor védi a védő teljesítményét, szerinte nagy szüksége van a csapatnak David Luiz lelkesedésére.

“Ő egy remek játékos, és idővel egyre fontosabb része lesz a csapatnak” – tette hozzá Blanc.

A Bajnokok Ligája F csoportjában a PSG kedden a Barcelonát látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 3.90, a döntetlenre 3.70, a vendégek sikerére 2.00 a szorzó. A Barcelona megnyerte első meccsét az APOEL ellen, míg a párizsiak ikszeltek az Ajaxszal.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply