A csoportelsőségre hajt a Nyíregyháza

2014. November 18. Tuesday in Egyéb, Hírek

Bajzát Péter
Kedden a magyar Ligakupa csoportkörének utolsó fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Szolnoki MÁV csapatát fogadja.

 

A tét a csoportelsőség, és a nyíregyháziak nagy szerencséjére igen előkelő pozícióból várják a záró kört, mivel tíz pontjuk van, míg a Diósgyőri VTK-nak hét, a Ceglédnek és a Szolnoknak pedig hat-hat. Így tehát, ha a Szpari legalább egy pontot szerez, biztos csoportelső, a továbbjutást pedig már az előző fordulóban kiharcolta Mátyus János vezetőedző legénysége.

A szakember elmondta, együttese mindig a győzelemre játszik, viszont most már szem előtt kell tartaniuk a hétvégi, Pécs elleni bajnoki mérkőzést is.

“Nem a csoportbeli végső helyezés a lényeg, hanem az, hogy a Szpari minden meccsen a győzelemért játszik” – idézi Mátyust a szon.hu. “Ám az is igaz, hogy most a szombati bajnoki mérkőzés van előtérben, az erre történő felkészülést szolgálja a keddi találkozó. A Pécs elleni kezdő már a fejemben van, ám azt most még nem tudom, hogy kedden hogyan állunk fel, mert vannak sérültjeink és betegeink.”

A Szolnok nincs rossz formában, annak ellenére, hogy a hétvégén hazai pályán szenvedett vereséget a rivális Szeged 2011-gyel szemben. Előtte viszont a Diósgyőrt (Ligakupa), a Szigetszentmiklóst és a Siófokot (mindkettő bajnoki) és az MTK-t (Magyar Kupa) is legyőzte – így tehát a hazaiak egyáltalán nem vehetik félvállról másodosztályú ellenfelüket, akiknek matematikailag még van esélyük elérni a második helyet, ehhez azonban az kell, hogy a Diósgyőr otthon ne nyerjen a Cegléd ellen.

A Nyíregyháza Spartacus győzelmét 2.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.75, a vendég Szolnoki MÁV sikerére pedig 2.87 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply