Csak a három pont számít Mezőkövesden

2014. March 28. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kevés olyan csapat van a magyar labdarúgó-bajnokság élvonalában, amelynek revánsot kellene vennie a Mezőkövesd együttesén: az újonc ugyanis a 2013-2014-es idényben mindössze öt győzelmet szerzett.
Marco Rossi

Rossi csapata szerezte a legtöbb pontot eddig a tavaszi szezonban.

A Kecskemétnek és a Puskás Akadémiának ez már sikerült, a felcsúti együttes egy hete súlyos, 4-0-s vereséget mért Véber György csapatára.

A szakember hétről hétre küzdelmet folytat a közeggel, elmondása szerint segítőivel mindent elkövetnek a siker érdekében, de ez az elszántság lassan már az egészsége rovására megy. Azonban egykori újpesti csapattársa és segítője, Szlezák Zoltán elárulta, a csapat számára már bennmaradás is bravúr lenne.

A csapat pénteken a Budapest Honvédot fogadja, amely ellen Kispesten egyszer már győzött: 2013. szeptember 14-én Linas Pilibaitis és Harsányi Zoltán góljaival 2-0-ra nyert. Véber azért optimista, mert szerinte a csapat a legjobb formáját nyújtva ismét meglepheti a budapesti riválist.

“Ősszel is úgy nyertünk, hogy a Honvéd nagyon jó formában volt, most ugyanez a helyzet. De szeretnénk, ha a történelem megismételné önmagát, és ha teszünk ezért, és jól futballozunk, akkor ismét nyerhetünk. Szükségünk van a három pontra” – jelentette ki a szakvezető. A Mezőkövesd jelenleg 19 ponttal áll, csakúgy, mint az MTK és a Paks, amelyeket több győzelmének köszönhetően előz meg. Egy vereséggel azonban könnyen kiesőhelyre csúszhat az együttes.

Amíg a Mezőkövesd 2014-ben még nem nyert meccset, addig a Honvéd a legutóbbi négy mérkőzésen nem kapott ki: az Újpestet 3-2-re, a Puskás Akadémiát 4-0-ra, a Kaposvárt 1-0-ra verte, míg a Paks ellen 1-1-es döntetlent játszott.

Marco Rossi azt mondta, ezúttal is hasonló mérkőzést vár, mint szeptemberben, amikor az ellenfélnek mindössze két-három kontra jutott, igaz azokkal tökéletesen élt is. “Ha taktikailag fegyelmezettek vagyunk, és jól koncentrálunk, nem lesz baj” – mondta.

A hazaiak győzelmére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.30, míg a Honvéd idegenbeli győzelmére 2.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply