Balotellit dicséri a Milan edzője

2014. March 28. Friday in Hírek, Olasz Serie A

A Milan szerdán sorsdöntő győzelmet aratott, a Fiorentina elleni sikert követően Clarence Seedorf Mario Balotellit dicsérte.
Mario Balotelli

A vezetőedző szerint Balotelli egyre fegyelmezettebb.

A Milan roppant gyengén kezdte a szezont, de az edzőváltás sem segített, Massimiliano Allegri utódával sem táltosodott meg a csapat. Seedorf kapcsán az utóbbi napokban már ultimátumot emlegetett az olasz sajtó, a holland vezetőedző által irányított gárda a Lazio és a Fiorentina elleni bajnokikon nem mondhatott csődöt.

A Milan a Lazio ellen döntetlent játszott, míg szerdán idegenben legyőzte a Fiorentinát, és ezzel megmentette a holland állását. Seedorf a győztes találkozó után a gólt szerző és gólpasszt adó Balotellit emelte ki.

“A csatárnak ezen a meccsen rengeteg feladata volt, és Mariót arra kértem, hogy intenzíven játsszon. Remek meccset produkált, minden értelemben. Mindig is tudtuk, hogy mennyire tehetséges, és hogy milyen remekül rúgja a szabadrúgásokat, de most azt is láthattuk, hogy kitartó és következetes is” – dicsérte a válogatott csatárt Seedorf.

A holland mester azt is elárulta, hogy nem félti az állását, és kész szembenézni a kritikákkal, abban az esetben, ha van alapjuk.

A 12. helyezett Milan a 16. Chievót fogadj az olasz bajnokság 31. fordulójának szombati játéknapján: a hazaiak sikerének az oddsa 1.40, a döntetlenre 4.50, a veronaiak győzelmére 8.00 a szorzó.

A Milan a firenzei sikerét megelőzően egy döntetlent játszott és három vereséget szenvedett, míg a Chievo elmúlt öt meccséből szintén hármat bukott el, de kettőn megszerezte a három pontot.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply