Tevezt csak a Juventus sikere érdekli

2014. March 28. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Carlos Tevezt nem érdekli, hogy hányadik helyen zár az olasz bajnokság góllövőlistáján, ameddig a Juventus győzni tud.
Carlos Tevez

Tevezből olasz gólkirály lehet a szezon végén.

Az argentin támadó tavaly nyáron igazolt Torinóba, és néhány héten belül közönségkedvenc lett. Tevez ezt gólokkal hálálta meg, 29 bajnoki fellépésén 18-szor talált az ellenfelek kapujába. A torinói játékos az elmúlt fordulóban duplával segítette győzelemhez csapatát, ezzel a két góllal élre állt a Serie A góllövőlistáján.

A csatár úgy érzi, hogy Torinóban otthonra lelt, és hogy hosszabb időt is el tud majd tölteni ezen az állomáshelyen.

“Úgy érzem, hogy itt vagyok otthon. Ezek a játékosok kétségkívül igai klasszisuk, főleg Andrea Pirlo. Conte győztes mentalitást táplált a csapatba, mindig a legjobbat akarja. Jól látszik, hogy milyen egységes csapatot alkotunk” – jelentette ki Tevez.

Az argentint egyáltalán nem érdeklik az egyéni elismerések, így azzal sem törődik, hogy vezeti a góllövőlistát.

“Az, hogy ki lesz a gólkirály, egyáltalán nem érdekel. A fontos dolog az, hogy a csapat nyerjen” – tette hozzá a torinói klasszis.

A listavezető Juventus vasárnap a harmadik helyezett Napoli otthonában szerepel az olasz bajnokság 31. fordulójában: a hazai győzelem oddsa 2.80, a döntetlenre 3.30, a vendégek sikerére 2.50 a szorzó. Arra, hogy a rangadón Tevez betalál, 2.75 az odds.

A Juventus a Serie A-ban elmúlt öt idegenbeli meccséből hármat megnyert kettőn egy pontot szerzett, míg a Napoli hazai pályán kettő győzelem mellett kétszer ikszelt, egyszer pedig kikapott.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply