Valdes a vb-t is kihagyja

2014. March 28. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

A Barcelona kapusa szerdán súlyos térdsérülést szenvedett, a hírek szerint térdműtétje után legalább féléves kihagyás vár rá.
Victor Valdes

Valdes csak ősszel térhet vissza a pályára.

Victor Valdes kapcsán már korábban világossá vált, hogy utolsó szezonját tölti a katalán sztárgárdában. A kapus nem tárgyalt az egyesülettel a szerződés meghosszabbításáról, és idén be is jelentette, hogy a nyáron távozik Barcelonából. Valdes kapcsán a Manchester City és a Monaco neve merült fel, mint lehetséges célpont, ám eddig még nem egyezett meg egyik kérőjével sem.

A spanyol válogatott kapus szerdán kezdő volt csapatában a Celta Vigo elleni meccsen, ám csak 23 percet játszhatott, egy védés után egy mozdulattal megsérült, úgy maradt a gyepen, hogy ellenfél meg sem érintette. A szerencsétlen mozdulat után hordágyon hagyta el a pályát, majd a meccset követően az is kiderült, hogy szalagszakadást szenvedett.

A tüzetesebb vizsgálatok szerint Valdes jobb térdében az elülső szalag szakadt el, így nem kerülheti el a műtéti beavatkozást. Ez azt jelenti, hogy a Celta Vigo elleni volt az utolsó meccse a Barcelonában, valamint, hogy a nyári világbajnokságon sem léphet pályára. A barcelonai egyesület bejelenése szerint Valdesre legalább féléves kihagyás vár.

A Valdes helyére beállt Pinto is megsérült a meccsen, de ő vállalni tudja a játékot a katalánok következő meccsén, Gerardo Martino csapata szombaton a városi rivális otthonában lép pályára: az Espanyol sikerének az oddsa 9.00, a döntetlenre 5.00, a Barcelona győzelmére 1.33 a szorzó.

A két gárda őszi összecsapását a Barcelona 1-0-ra nyerte a Nou Campban.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply