Copát akar nyerni Messi

2015. June 19. Friday in Copa America, Hírek

Lionel Messi
Lionel Messi elmondta, hogy az a vágya, hogy egy nagy tornán is győzzön az argentin labdarúgó-válogatottal. Csatártársa, Sergio Agüero azt nyilatkozta, hogy nincs alapja a pletykának mi szerint a Real Madridba igazolna.

Argentína az utolsó világbajnokságon egy lépésre volt a végső győzelemtől, azonban a döntőben kikapott Németországtól. Lionel Messi a Barcelonával már mindent megnyert, de a válogatottal még semmit, ezért a VB után csalódott volt. Most a Copa Americán újra lehetősége van nyerni egy nagy tornán a nemzeti csapattal.

“Száz meccs után remélem végre jönnek a trófeák is. Ez boldoggá tenne” – nyilatkozta a 27 éves szuperklasszis, rámutatva arra, hogy a 100. válogatott meccsére készül Jamaica ellen.

Sergio Agüero, a válogatottbeli csatártárs közben nem igazán tud csak a Copára koncentrálni, mivel, hogy az elmúlt szezonban 33 bajnokin 26 gólt lőtt és angol gólkirály lett, mostanában pedig hírbe hozták a Real Madriddal.

“A pletykákat megállítani nem tudom, sem azokat az embereket akik ezeket írják. Ilyenkor csak azt tehetem, hogy elismétlem, boldog vagyok Manchesterben, és a Cityvel akarok Bajnokok Ligája győztes lenni” – mondta Agüero.

Szombaton az argentin válogatott Jamaicával játszik, Messiék győzelmére 1/6 a szorzó, a döntetlenre 7/1, Jamaica sikerére pedig 20/1.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply