A Milan tovább erősítene

2015. June 20. Saturday in Hírek, Olasz Serie A

Nigel de Jong
A Milan szeretné szerződteti Geoffrey Kondogbiát és Marko Pjacát is. Jackson Martinez átigazolása már majdnem biztos, és az is, hogy Nigel de Jong meghosszabbítja a szerződését.

Továbbra is egyike a legaktívabbaknak az AC Milan az átigazolási piacon, ha a híreket tekintjük mindenképp. Adriano Galliani csütörtökön Monte-Carlóba utazott, hogy Geoffrey Kondogbia átigazolásáról tárgyaljon. Állítólag már 35 millió eurót ajánlott a Milan a Monaco 22 éves középpályásért, de a Real Madrid és a Barcelona, valamint egy angol élcsapat is szeretné megvásárolni.

A hírek szerint Keiszuke Honda marad és valószínűleg ő lesz az irányító a 4-3-1-2-es felállásban. Suso viszont több mint bizonyos, hogy kölcsönbe távozik, míg a vezetőség Nocerinót átadólistára tette. Az is biztos, hogy Nigel De Jong további két évvel meghosszabbítja lejáró szerződését. A holland sztár 2,5 millió eurót fog keresni évente.

A 20 éves Marko Pjaca, a Dinamo Zagreb játékosa is a kiszemeltek között van. A hírek szerint 10 millió eurót hajlandó érte adni a Milan, a csatár kifejezetten Sinisa Mihajlovic kérésére érkezne.

Luiz Adrianót is szeretné a Milan, érte a Sahtar Donyeck 12 milliót kér. A csatár szerződése december 31-ig tart, a Milan nem sieti el ezt a vásárt, hisz hat hónap múlva ingyen érkezhetne a brazil játékos.

Jackson Martinez leigazolása szinte már biztosra vehető, hiszen már csak az orvosi vizsgálatok vannak hátra, ezt pedig Chilében végzik el, ahol a csatár a kolumbiai válogatottal szerepel.

Kolumbia legközelebb Peruval játszik a Copa Americán, Jackson Martinezék győzelmére 8/13 a szorzó, a döntetlenre 3/1, a peruiak sikerére pedig 11/2.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply