Casillas magát hibáztatja

2014. June 14. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Iker Casillas
A spanyol válogatott kapusa vállalja a felelősséget a hibáiért, de már a következő mérkőzésre koncentrál, Iker Casillas szerint a Chile elleni meccsre úgy kell készülni, mint egy döntőre.

 

A címvédő spanyol labdarúgó-válogatott súlyos vereséget szenvedett a világbajnokság második napján, Hollandia 5-1-re verte Vicente del Bosque csapatát. A Real Madrid portása több alkalommal is bizonytalankodott, a negyedik gólnál pedig hatalmasat hibázott, a meccs után nem is próbálta elhárítani a felelősséget.

“Itt az idő csöndben maradni, átgondolni a történteket és úgy gondolni a Chile elleni meccsre, mint egy döntőre. Elnézést kérünk, és én ebben az első sorban vagyok. A szurkolóknak most ki kell adni a dühüket, hogy aztán elfeledhessék, ami történt” – mondta a mérkőzést követően a 33 éves kapus. Casillas felemás szezonon van túl, a Real Madrid portása ugyan elvesztette helyét a kezdőben, ám a Bajnokok Ligájában védve hozzásegítette a klubot története 10. elsőségéhez.

“Nem hoztam a tőlem elvárható szintet, és ezzel meg kell barátkoznom. Szerencsénk sem volt, nekem sem. El kell fogadnunk a kritikákat, én állok eléjük. De most a következő meccsre kell koncentrálnunk, össze kell szednünk magunkat” – jelentette ki Casillas.

A csoport másik meccsén Chile nehezen, 3-1-re verte Ausztráliát.

A spanyol válogatott szerdán csap össze Chilével a második fordulóban: a spanyol győzelem oddsa 1.72, a döntetlenre 4.33, a chileiek sikerére 4.75 a szorzó. Arra, hogy Spanyolország továbbjut a csoportból, 1.90 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply