Bruce nem tud pihentetni

2014. January 3. Friday in Angol Championship, Hírek

Az angol másodosztályban Aitor Karankával magára találó Middlesbrough a Premier League-ben újoncként remekül teljesítő Hull Cityt fogadja az angol labdarúgó FA-kupa harmadik fordulójában.
Steve Bruce

Steve Bruce fáradt játákosokat kénytelen pályára küldeni.

A Hull City újoncként remekül teljesít a Premier League-ben, ugyan a legutóbbi fordulóban Steve Bruce csapata 2-0-ra kikapott a Liverpooltól, de az Anfield Roadon ez elfogadható eredmény.

A Hull az eddigi 20 forduló alatt 23 pontot szerzett, ezzel a 10. helyen áll a tabellán, igaz, ezeket főleg a szezon elején gyűjtötte be, hiszen az utolsó hét bajnokiból csak egyet nyert meg.

A Middlesbrough a szezon elején nem szerepelt jól, menesztették is a vezetőedzőt, Tony Mowbrayt, majd a Real Madridtól érkezett Aitor Karankával kezdett magára találni a szebb napokat is megélt csapat. A legutóbbi négy bajnokin nem kapott ki a Middlesbrough az angol másodosztályban, a Boltonnal 2-2-t játszott az újév első napján, előtte viszont zsinórban három meccset megnyert, így feljött a 15. helyre, és csak hat pontra van a rájátszást jelentő helytől.

Eddig egyik csapat sem nyerte meg korábban az FA-kupát, bár a Middlesbrough közel állt hozzá 1997-ben, amikor döntőt játszhatott, ott azonban 2-0-ra kikapott a Chelsea-től.

A Hull City nehéz meccsen van túl, hiszen a Liverpool otthonában lépett pályára, ennek ellenére Steve Bruce menedzser szerint nincsenek olyan helyzetben, hogy pihentessék a játékosokat.

“Az lenne a normális egy ilyen iramú találkozó után, ha öt-hat helyen friss játékost tudnék betenni a csapatba, de sajnos nincs ekkora keretünk, hogy ezt megengedhessük magunknak, ha tovább szeretnénk jutni a kupában” – fogalmazott a menedzser.

A szombati Misslesbrough-Hull City találkozón a hazaiak győzelmére 2.55 az odds, a döntetlenre 3.50, a Hull sikerére pedig 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply