A Real Madrid győzelemmel kezdte 2014-et

2014. January 3. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlo Ancelotti csapata az olasz tréner egykori csapatát, a Paris Saint-Germaint verte Dohában. A felkészülési mérkőzést Jesé gólja döntötte el.
Angel Di Maria

A madridiak a PSG ellen nyerték az év első meccsét.

A királyi alakulat és a francia bajnokcsapat dohai meccsén a két gárda a legjobbjaival szerepelt, pályára lépett Cristiano Ronaldo és Zlatan Ibrahimovic is.

A meccset a Real Madrid kezdte jobban, Jesé már a 19. percben bevette a párizsiak kapuját, a madridiak fiatal játékosa egy remek indítás után laposan gurított a jobb alsó sarokba.

A PSG előtt ugyan több ígéretes egyenlítési lehetőség is adódott, de Laurent Blanc együttesének nem volt szerencséje. A spanyol gárda aztán Jose Rodriguez révén még a kapufát is eltalálta, a meccs hajrájában pedig újra a párizsiak játszottak fölényben, de gólt nem tudtak szerezni.

A meccs után Ancelotti pályaedzője nemcsak a meccsről nyilatkozott, hanem kitért az olasz szakvezető egyik kedvenc játékosának, Andrea Pirlónak a jövőjére is.

“Pirlo olyan játékos, aki a világ bármelyik csapatában megtalálná a helyét. Ancelotti folyamatosan figyelemmel kíséri a pályafutását, mert nagy segítség lehetne a jelenléte a pályán. A Juventus azonban eddig hallani sem akart az eladásáról” – mondta Ciaschini Giorgio Pirlo kapcsán. Az olasz irányító szerződése a nyáron lejár, így ingyen igazolhatóvá válik.

A Real Madrid hétfőn játssza az év első tétmeccsét a Celta Vigo ellen, a spanyol bajnokság 18. fordulójában. A királyiak a harmadik, a vigói gárda pedig a 15. helyről várja az összecsapást. A Real Madrid győzelmének az oddsa 1.10, a döntetlenre 9.00, a Celta Vigo sikerére 21.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply