Bödét Münchenbe vinnék

2014. August 8. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Böde Dániel
Böde Dániel, a Ferencváros válogatott támadója jól kezdte az idényt, nem meglepő, hogy külföldről is érdeklődnek utána.

 

Böde az előző szezonban elmaradt korábbi formájától, a Ferencvárosban is visszaesett a játéka, és a válogatottban is elvesztette a helyét, tavasszal Pintér Attila szövetségi kapitány nem hívta meg az együttesbe. A zöld-fehérek csatára megerősödve került ki a korábbi hullámvölgyből, és az új idényt sokkal jobb teljesítménnyel kezdte, a Fradi nyitófordulóban aratott 3-1-es kecskeméti győzelméből mesterhármassal vette ki a részét.

Bár a második fordulóban kikapott a Ferencváros, ráadásul az Európa Ligában sem jutott túl a horvát Rijekán, Böde teljesítményére nem lehetett panasz, érdeklődnek is iránta külföldről. A hírek szerint a Király Gábort is foglalkoztató 1860 München jelezte a Fradinak, hogy szívesen látná soraiban. A német másodosztályú együttes szakmai stábja nem venne zsákbamacskát Bödével, a csapatot ugyanis Ricardo Moniz irányítja, aki télig a Ferencváros edzője volt, így természetesen tökéletesen ismeri a csatárt.

Böde nem éli bele magát a lehetőségbe, hárította az újságírók érdeklődését.

“Átigazolási hírekkel nem szívesen foglalkozom, próbálok a saját feladatomra koncentrálni. Nagyon örülök, hogy az idei szezont sikerült három góllal kezdeni. Fejben kellett egy kicsit változtatnom és némi pluszmunkára volt szükség, hogy ez az eredmény jöjjön ki belőle. Sajnos a második meccsünk már kevésbé volt jó, a folytatásban agresszívabban kell játszanunk” – fogalmazott a támadó.

A Ferencváros a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, ugyanis a Chelsea ellen lép pályára új stadionja, a Groupama Aréna avatóján. A múlt héten a Fradit 1-0-ra legyőző Lombard Pápa ugyanakkor ismét hazai pályán szerepel, a Kecskemétet fogadja szombat délután. A hazai győzelemre az odds, a döntetlenre , a KTE sikerére a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply