BL-selejtező – Egygólos vereséget szenvedett Albániában a Debrecen

2012. July 18. Wednesday in Hírek

Korce, 2012. július 1 07., kedd (MTI) – A Debrecen 1-0-ra kikapott az albán Skenderbeu vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 2. fordulójának első, keddi mérkőzésén.

Labdarúgás - Bajnokok Ligája - KS Skenderbeu - DVSC

Korca, 2012. július 17. A debreceni Adamo Coulibaly (b) és az albán Ivan Gvozdenovics küzd a labdáért a KS Skenderbeu – DVSC labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén Korcában, a Skenderbeu Stadionban. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A visszavágót egy hét múlva Nyíregyházán rendezik.

Bajnokok-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Skenderbeu (albán)-Debreceni VSC 1-0 (0-0)
——————————————
Korce, 8000 néző, v.: Nyikolaj Jordanov (bolgár)
gólszerző: Plaku (65.)
sárga lap: Radas (59.), Plaku (66.), Orelesi (69.), Vucaj (73.), Muzaka (86.), Kuli (94.), illetve Bódi (6.), Coulibaly (29.), Varga J. (87.)

Skenderbeu:
———–
Shehi – Gvozdenovic, Radas, Arapi, Fagu – Muzaka, Orelesi, Vucaj, Allmuca – Plaku (Bicaj, 93.), Xhafaj (Kuli, 84.)

Debreceni VSC:
————–
Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut – Bódi, Varga J., Szakály P., Rezes (Máté P., 91.) – Kulcsár T. (Ramos, 72.), Coulibaly

Az első percek albán fölénye és két helyzete után kiegyenlítetté vált a játék, a Debrecen is egyre gyakrabban lépte át a félpályát, bár igazán komoly lehetőséget nem tudott kialakítani a hazai csapat kapuja előtt. A félidő derekán azonban ismét fölénybe került a Skenderbeu, amely akár több gólt is szerezhetett volna, de hol Novakovic védett, hol a csatárok tévesztettek célt, egy ízben pedig a kapufa mentette meg a Debrecent.
A folytatásban sem változott a játék képe, az albánok sorra dolgozták és hagyták ki a helyzeteket, míg a magyar bajnok csak elvétve jutott el a rivális kapujáig, s végül a hazaiak nyomása a 65. percben góllá érett. Ezt követően sem iparkodott jobban a hajdúsági együttes, sőt a Skenderbeu újabb találatokat szerezhetett volna, így az egygólos vereség még a Debrecenre nézve lehet hízelgő.

sgj \ skt \ gry

MTI 2012. július 17., kedd 22:32

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply