Bizonytalan a Marseille támadójának jövője

2014. March 2. Sunday in Francia Ligue 1., Hírek

Andre Ayew

Jól érzi magát a francia Ligue 1-ban szereplő Olympique Marseille-nél Andre Ayew.
A 24 éves ghánai tavaly nyáron válthatott volna, végül azonban maradt, mert tetszett neki a klub által felvázolt terv.

 

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a jövőben is a Velodrome-ban képzeli el a jövőjét, főleg úgy, hogy kontraktusa 2015 nyarán lejár jelenlegi kenyéradójával. A mostani szezon előtt Ayew válthatott volna, hiszen több ajánlata is volt az angol Premier League-ből, de akkor még a maradás mellett döntött.

“Hogy miért is maradtam tavaly nyáron? A vezetők egy újfajta projektet tártak fel előttem, ami a fiatal tehetségekre épült, ez pedig nagyon is tetszett nekem” – mondta a L’Equipe-nek a 45-szeres ghánai válogatott. “Akkor az átigazolási időszak utolsó harmadában kerestek meg ajánlatokkal, voltak is tárgyalások, de augusztus 20-a után a maradás mellett döntöttem. Nem szerettem volna megváltoztatni a terveim az utolsó pillanatokban.”

“Júniusban megkezdődik a jelenlegi szerződésem utolsó éve, szóval több kérdőjel is van köztem és a klub között” – folytatta a tehetség. “Még nem volt megkeresés a részükről, tehát szóban sem tudtunk megállapodni a hosszabbításról. Amikor a vezetők úgy gondolják, majd megkezdődnek a tárgyalások.”

Ayew és társai számára vasárnap nem vár könnyű túra, hiszen a listavezető Paris Saint-Germain otthonába látogatnak. Amíg a fővárosiak Európa legjobb együttesei közé tartoznak, addig az OM azért harcol idén, hogy jövőre is ott lehessen a Bajnokok Ligája csoportkörében. A Marseille jelenleg csak 43 pontos, hátránya öt egység az utolsó BL-indulást jelentő helyhez képest.

A Paris Saint-Germain győzelmét 1.33 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.00, a vendég Olympique Marseille sikerére pedig 9.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply