Reja bízik a Lazio feltámadásában

2014. March 2. Sunday in Hírek, Olasz Serie A

Federico Marchetti

Edoardo Reja, az olasz Serie A-ban szereplő Lazio vezetőedzője bízik abban, hogy megfordul csapata szerencséje, és a szezon második felében sokkal jobb teljesítményre lesz majd képes a bajnokságban.

 

A Lazio hatalmas meglepetésre a bolgár Ludogorets otthonában csak 3-3-as döntetlent játszott az Európa Ligában, így összesítésben nem jutott be a kupasorozat nyolcaddöntőjébe. Ez azt jelenti, hogy már csak a Serie A-ra kell figyelnie Reja legénységének, a hátralévő 13 fordulóban pedig annyi pontot kell gyűjtenie, amennyit csak lehet, hogy előrébb lépjen a tabella közepéről.

A 35 pontos Lazio hátránya az ötödik, még Európa Liga-indulást helyen lévő Interrel szemben hat pont, miután a milánóiak döntetlent játszottak szombat este a második AS Roma vendégeként.

A Ludogorets ellen még szerencséje sem volt az égszínkék mezeseknek, hiszen egy vitatott gólt kaptak, illetve Federico Marchetti kapus sem volt mindig a helyzet magaslatán. Reja szerint bizonyítani csak a pályán tudnak, és reménykedik abban, hogy nekik is lesz még szerencséjük a szezonban.

“Nincs más dolgunk, csak a Fiorentina elleni mérkőzésre koncentrálni, hiszen nincs jobb hely a bizonyításra, mint a pálya” – mondta a 68 éves olasz szakember. “Igaz, hogy nem voltunk mindig a helyzet magaslatán az Európa Liga-meccsen, és ezért kapunk hideget és meleget a médiából, főleg Marchetti. Beszéltem vele, és a potyagól nem csak az ő hibája volt, hiszen a találatot számtalan fegyelmezetlenség előzte meg. Még pontosan nem tudom, hogy ő, vagy esetleg Etrit Berisha fog kezdeni vasárnap.”

A Fiorentina a negyedik helyről várja az összecsapást, és ha nyer, tovább üldözheti a Bajnokok Ligája-indulásért a Napolit.

A Fiorentina győzelmét 2.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.30, a vendég Lazio sikerére pedig 3.80 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply