Bízik Neymar Dungában

2015. May 23. Saturday in Egyéb, Hírek

Neymar
A dél-amerikai válogatottak számára még nem ér véget az idény bár az európai fociszezon a záráshoz közeledik, ugyanis június közepén kezdődik a Copa America. Neymar szerint a hazai világbajnokságon elszenvedett kínos bukás után jó kezekbe került a válogatott.

Brazília nagy reményekkel rendezte meg a labdarúgó-világbajnokságot tavaly nyáron, ám a bizakodás ellenére a vége bukás lett. A hazaiak az elődöntőben csúfos kudarcot szenvedtek el a németekkel szemben, a későbbi győztes 7-1-re verte a selecaót, amely aztán a bronzmeccset is elbukta.

A vb után Luiz Felipe Scolarit Dunga váltotta, a Barcelona klasszisa pedig úgy véli, hogy a régi-új szövetségi kapitány a legmegfelelőbb ember a brazil válogatott újjáépítésére.

“Brazíliában mindig sok a tehetség, a válogatott most is remek labdarúgókból áll. Keményen kell készülnünk, egységesnek kell maradnunk és hallgatnunk kell az edzőre, ebben az esetben minden esélyünk megvan rá, hogy ismét a bajnoki trófeákért küzdhessünk” – vélte Neymar, aki nem lehet ott társaival a sorozatra való felkészülés javarészében, ugyanis a torna nyitómeccse előtt néhány nappal még a Barcelonával lesz érdekelt a Bajnokok Ligája döntőjében a Juventus ellen.

A katalánok június 6-án mérkőznek a torinóiakkal, egy nappal a Mexikó elleni felkészülési mérkőzés előtt, de várhatóan Neymar nem lép pályára a Honduras elleni barátságos meccsen sem.

Brazília a Copa Americát Peru ellen kezdi: a brazilok sikerének az oddsa 1/5, a döntetlenre 5/1, a peruiak győzelmére 14/1 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply