Benzema érzelmek nélkül játszik

2014. June 21. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Karim Benzema
A francia labdarúgó-válogatott nagyon simán verte Svájcot, de még nem jutott tovább a világbajnokság E csoportjából, az utolsó fordulóban még mind a négy csapatnak meglesz a lehetősége, hogy kiharcolja részvételét a nyolcaddöntőben.

 

Franciaország már 5-0-ra is vezetett Svájc ellen, végül három góllal győzte le szomszédját. Didier Deschamps gárdája második meccsét is megnyerte a vb-n, ráadásul játéka javult az első találkozóhoz képest. A franciák gyors és türelmes játékkal rengeteg helyzetet dolgoztak ki Svájc ellen, Karim Benzema és társai végül öt lehetőséget váltottak gólra. A Real Madrid támadója az első meccsen szerzett két gólja után megszerezte a harmadik találatát a tornán, ezzel utolérte a góllövőlistát vezető Enner Valencia, Thomas Müller, Arjen Robben, Robin van Persie kvartettet.

A csatár szerint a franciák eddigi sikerének a kulcsa, hogy a játékosok egységet alkotnak.

“Mindannyian jól játszottunk, folytattuk, amit Honduras ellen elkezdtünk. Igazi csapatot alkotunk, nem foglalkozunk magunkkal, a saját érzelmeinkkel. Egységesek vagyunk” – jelentette ki Benzema.

A győzelemmel azonban még nem jutott tovább Franciaország, a csoport másik meccsén ugyanis Ecuador 2-1-re legyőzte Hondurast, így még mind a négy csapatnak élnek a továbbjutási reményei.

A francia válogatott június 25-én, szerdán csap össze Ecuadorral az E csoport utolsó fordulójában: a dél-amerikaiak sikerének az oddsa 4.50, a döntetlenre 3.75, az európaiak győzelmére 1.85 a szorzó. Arra, hogy Benzema megszerzi negyedik találatát a vb-n, 2.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply