Bebiztosíthatja magát Portugália ellen az USA

2014. June 20. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Clint Dempsey
Bizakodva tekintenek az Egyesült Államok válogatottjának tagjai a portugálok elleni mérkőzésükre, miután Jürgen Klinsmann csapata 2-1 arányban legyőzte az előzetesen talán esélyesebbnek kikiáltott Ghánát.

 

Az amerikaiak a három pont megszerzésével egy lépést már tettek a továbbjutás felé, de jól tudják, Németország és Portugália ellen sokkal nehezebb feladat vár rájuk.

További jó hír az amerikaiak számára, hogy az első összecsapáson kis híján orrtörést szenvedő Clint Dempsey immár jól van és ha addig nem jön közbe semmi váratlan, pályára tud lépni a portugálok elleni mérkőzésen. Dempsey abszolút nyerőembere volt az USA-nak, amely viszont a Ghána elleni meccs elején elveszítette másik sztárcsatárát, Jozy Altidore-t.

A Sunderland bivalyerős támadójának a bal combja sérült meg, ami miatt a 23. percben le is hozta őt Klinsmann, viszont az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy nincs akkora baj, mint amekkorának első pillanatban tűnt.

“Meglátjuk, hogyan reagál az elkövetkező napokban a térde, de mindannyian reménykedünk benne, hogy játszhat még ezen a tornán. Ezért dolgozunk minden nap” – mondta a vizsgálatok után az amerikaiak kapitánya. “Az orvosi stáb óriási munkát végez, reméljük Jozy visszatér. Hogy milyen gyorsan? Ez a gyógyulás idejétől függ” – mondta a német szakember, később azonban kiderült, hogy a támadó legfeljebb a ghánaiak elleni meccsre épülhet fel, Portugália ellen még biztosan nem játszik.

Eközben a dél-európai válogatott megrázó vereséget szenvedett Németország legjobbjai ellen, ráadásul eltiltás és sérülések is hátráltatják. Pepe kiállítása, Fabio Coentrao és Hugo Almeida sérülése tovább nehezíti a dolgát.

Portugália győzelmére 1.80 az odds, a döntetlenre 3.80, az amerikaiak sikerére 4.75 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply