Bajnokavatásra készülnek a debreceni Nagyerdőben

2014. May 29. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Bajnokavatásra készülnek szombaton a debreceni Nagyerdei Stadionban, ahol ezúttal is telt ház, 20 ezer néző lesz, a DVSC-TEVA – Budapest Honvéd találkozóra már minden jegy elkelt – jelentette be Szilágyi Sándor, a klub ügyvezető igazgatója csütörtökön, a stadionban rendezett sajtótájékoztatón.

 

A Loki a bajnoki címmel köszöni meg Debrecennek az új stadiont, a szurkolók meg azzal, hogy ismét teltház előtt focizhat a csapat – tette hozzá.
Szilágyi Sándor tájékoztatása szerint a kapukat a 20 órás kezdés előtt két órával megnyitják, a csapat 18.15 és 18.30 között együtt, autóbusszal érkezik a Nagyerdei Stadionhoz.

A hagyományoknak megfelelően a bajnoki érmek átadása előtt nyújtják át a Zilahi Zoltán-díjat és köszöntik Bódi Ádámot a századik mérkőzése alkalmából – jegyezte meg az ügyvezető.

Páll László, a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós (NSR) Kft. ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: eddig háromszor vizsgázott jól az új létesítmény. A május elsejei megnyitón, majd az első hazai, Újpest ellen vívott, kiemelt kockázatú bajnokin, illetve az első nemzetközi mérkőzésen, a magyar-dán válogatott meccsen is telt házzal üzemelt a stadion.

Most a bajnokavatásra készülnek a Nagyerdőben: az érkező közönséget szombaton a Bocskai lövészdandár fúvószenekara és majorettek fogadják, a mérkőzés és a bajnokavatás után pedig zenés mulatót nyitnak a stadion érkezési szintjén.

A stadion északi kapujánál lévő rendezvénytéren a Kerozin és a Desperado együttesek lépnek fel, éjfélkor pedig a bajnokcsapat és a közönség kölcsönösen köszöntik egymást. A köszöntéseket hajnalig tartó “buli” követi a stadionnál – ismertette Páll László.

A Debrecen az OTP Bank Liga utolsó fordulója előtt három ponttal és 14-gyel jobb gólkülönbséggel előzi meg a címvédő Győrt.

btár \ sag

MTI 2014. május 29., csütörtök 14:29

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply