Az utolsó Ligakupa-döntőt szerdán rendezik

2015. June 3. Wednesday in Egyéb, Hírek

Thomas Doll
A hazai futballtörténelem utolsó Ligakupa-döntőjére kerül sor szerdán este, a Magyar Labdarúgó Szövetség ugyanis úgy döntött, a 2015-16-os idényben már nem rendezi meg a 2008-ban életre hívott sorozatot.

Az idei fináléban biztosan nem avatnak új győztest, hiszen akár a Debrecen, akár a Fradi győz, másodszor nyeri majd el a kupát. A Loki 2010-ben, a Ferencváros pedig 2013-ban végzett az élen, a szerda esti mérkőzésen a házigazda debreceniek sikerére 5/4 az odds, a döntetlenre 23/10, míg a Fradi sikerére 21/10 szorzóval lehet fogadni.

A fővárosi zöld-fehérek megkoronázhatják idei teljesítményüket, a bajnoki ezüstérem és a Magyar kupa-siker után a Ligakupát is megnyerné Thomas Doll együttese. Akkor is, ha a német szakember ugyanúgy a fiataloknak ad lehetőséget, mint az idény során mindvégig.

“Mégiscsak egy döntőre készülünk, ezért aztán a célunk nem is lehet más, csakis a győzelem. Jó lenne, ha az utolsó alkalommal megrendezett sorozat elhódítása a mi nevünkhöz fűződne. Tudjuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen a Debrecen hazai pályán játszik, biztos vagyok benne, hogy a legjobb összeállításában lép pályára. A fiatal játékosaink viszont meg akarják mutatni, hogy nekik is helyük van a csapatban. Jó lenne két trófeával zárni a szezont” – mondta.

A hazaiak csatára, Tisza Tibor biztos abban, hogy mindkét csapat komolyan veszi majd a mérkőzést.

“Mivel a Fradival mindig jó mérkőzéseket játszunk, ezúttal is komoly csatára számítok. Nem tudjuk, nálunk mennyi fiatal játszik, de mindegy is, hiszen a csapat bebizonyította már, hogy fiatalokkal is tud eredményeket elérni. Ellenfelünk remek idényt tudhat maga mögött, biztosan nagyon komolyan veszi majd a finálét” – nyilatkozta.

A Dvsc.hu honlapja szerint Kondás Elemér a lehető legjobb csapatát küldené pályára. Az biztos, hogy a válogatottnál edző Varga József mellett Nenad Novakovics, Igor Morozov, Lázár Pál, Aleksandar Jovanovic, Selim Bouadla és Ibrahima Sidibe sérülés miatt hiányozik majd.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply