Az Újpest tovább menetel

2015. May 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Sorozatban ötödik győzelmét aratva az Újpest FC 1-0-ra nyert a vendég MTK Budapest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának első szombati mérkőzésén.

 

A harmadik helyen álló vendégeknek hatmeccses veretlenségi sorozata szakadt meg.

OTP Bank Liga, 28. forduló:

Újpest FC-MTK Budapest 1-0 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 1381 néző, v.: Erdős
gólszerző: Litauszki (74.)
sárga lap: Thiam (55.), Torghelle (79.)

  • Újpest FC: Balajcza – Nego, Heris, Litauszki, Forró – Hudák, Stanisavljevic (Addo, 92.) – Nagy G., Bardhi (Sankovic, 54.), Suljic (Cveijba, 94.) – Ojo
  • MTK Budapest: Hegedűs L. – Baki, Vukmir, Poór (Vadnai, 44.), Vass Á. – Pölöskei Zs., Thiam – Horváth Zs., Kanta J., Csiki (Bese, 69.) – Torghelle

Az első félidő első fele szinte eseménytelenül telt el, helyzetig egyik csapat sem jutott el. Az Újpest birtokolta többet a labdát, de nem tudta átjátszani az MTK védelmét. A folytatásban kissé megélénkült a játék, gól azonban nem esett a szünetig.

A fordulást követően a korábbiaknál lendületesebb volt mindkét gárda, akadt egy-két helyzet is, de aztán ismét visszaállt az első félidőben tapasztalt iram. Az Újpest közelebb állt a gólhoz, végül egy szabadrúgásból előnyhöz jutott. A hajrá is a lila-fehéreké volt – Ojo kapufát lőtt -, így megérdemelten tartották otthon a három pontot.

slr \ sgj \ bdó

MTI 2015. május 16., szombat 16:00

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply