Az Újpest magabiztosan verte a DVTK-t

2014. March 23. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az Újpest hazai pályán magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a Diósgyőr ellen vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójában.

 

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Újpest FC-Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Szusza Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Vad II
gólszerzők: Tschibuabua (8.), Kabát (19., 11-esből)
sárga lap: Kostic (12.), Rajic (18.), Futács (70.)
piros lap: Futács (90.)

  • Újpest: Dmitrovic – Nagy J., Litauszki, Heris, Balogh B. – Sankovic, Stanisavljevic (Suljic, 27.), Kabát (Lázár, 84.), Vasiljevic, Kosovic (Proesmans, 71.) – Tshibuabua
  • Diósgyőr: Rajic – Eperjesi, Vadász, Debreceni, Gohér (Music, a szünetben) – Kostic, Elek, Nikházi (Marjanovic, a szünetben), Gosztonyi – Grumic (Bacsa, 64.), Futács

Remekül kezdte a mérkőzést a továbbra is bizonytalan helyzetben lévő Újpest, korán vezetéshez jutott, és még húsz perc sem telt el, amikor már kétgólos lett az előnye. Felszabadultan és nagy lelkesedéssel játszottak a hazaiak, a diósgyőrieknek az utolsó percekben ugyan két komolyabb helyzetet sikerült kialakítaniuk, ám nem tudtak szépíteni.

A második félidőben átadta a területet a hazai csapat, mégis uralta a mérkőzést, az történt a pályán, amit a lila-fehérek akartak. A vendégek átütőerő nélkül szövögették támadásaikat, s még helyzetig sem nagyon jutottak, így az Újpest végül magabiztosan nyerte meg a találkozót.

scp \ sgj \ gte

MTI 2014. március 23., vasárnap 18:31

Related Articles

Leave a Reply