Az Újpest ellen négy Tischler gól is kevés volt

2015. May 23. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Puskás Akadémia és az Újpest felcsúti csatája kilenc gólt és vendéggyőzelmet hozott a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati első mérkőzésén. A hazaiak összes találatát Tischler Patrik jegyezte, ám négy gólja sem volt elég a pontszerzéshez.

 

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Puskás Akadémia-Újpest FC 4-5 (3-2)

Felcsút, 2054 néző, v: Solymosi
gólszerzők: Tischler (6., 18., 45., 65.), illetve Andric (13., 33.), Heris (12.), Kelic (69., öngól), Nego (79.)
sárga lap: Tóth II. B. (48.), Kelic (73.)

  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi (Makrai, 86.), Tar, Kelic, Guaru – Fiola, Tóth II B., Kleinheisler, Polonkai (Nagy Zs., 61.), Lencse – Tischler
  • Újpest: Balajcza – Nego, Litauszki, Heris, Forró – Suljic, Hudák D., Balogh B., Stanislavljevic, Andric (Sankovic, 94.) – Ojo (Perovic, 93.)

Gólzáporral indult a mérkőzés, negyedóra leforgása alatt négyszer is betaláltak a csapatok. Tischler Patrik kezdte a 6. percben, majd az ő találatával lett 2-2 is a 18. percben, miután az Újpest Jonathan Heris és Nemanja Andric révén átvette a vezetést.

Közvetlenül a szünet előtt Tischler mesterhármas birtokosává lépett elő, majd – már a második félidőben – a duplázó Andric fejesére válaszul negyedszer is ő következett, nagyszerű cselsorozat végén véve be a vendégek kapuját.

A 4-3-as hazai vezetés azonban vereségbe fordult át, mert előbb Renato Kelic öngólt rúgott, a 79. percben pedig Loic Nego volt jókor jó helyen, és közelről a kapuba lőtt. Ezzel lett 5-4 az Újpest javára, a lilák sorozatban hatodik bajnoki meccsüket nyerték meg.

sjk \ slr \ gfp

MTI 2015. május 23., szombat 16:17

Related Articles

Leave a Reply