Az MTK bizonyítani akar

2014. March 15. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Torghelle Sándor

Batik Bence, az MTK középpályása szerint a tabella 14. pozíciójában szerénykedő MTK labdarúgócsapatának nem ott van a helye a magyar NB I-ben, és ezt be is fogják bizonyítani.

 

Az MTK a legutóbbi bajnoki fordulóban 3-2-re legyőzte a Ferencvárost, majd egy másik zöld-fehér csapat, a Győri ETO ellen is nyert, a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén 2-0-ra verték a Hidegkuti-stadionban Horváth Ferenc együttesét, tehát jó formában várják a Pécs elleni idegenbeli bajnokit. A vasárnap rendezendő mérkőzés előtt Batik Bence, az MTK középpályása elmondta, hogy fontos,hogy ne a jövő heti MK-visszavágóra koncentráljon a csapat, hanem a Pécs elleni meccsre.

“A jó kezdés erőt és önbizalmat adhat a csapatnak, és menni is akarunk előre, mert ennek a csapatnak nem abban a pozícióban van helye a tabellán, ahol most vagyunk, és mi ezt hétről-hétre be is szeretnénk bizonyítani, és be is fogjuk” – mondta Batik, majd hozzátette, hogy a Ferencváros és a Győr ellen is gólt szerző Torghelle Sándor érkezése lényegileg változtatta meg a csapat helyzetét.

Az MTK támadója, Ladányi Tibor is azt emelte ki, hogy ugyan hátul erős a csapat, de elől is erősödött, a fiatal játékosok rutinosabbak lettek, és egyre jobban összeérik az együttes, ennek is köszönhető, hogy most jönnek az eredmények. A Pécs elleni bajnokiról így nyilatkozott: “Pécsre nyerni megyünk, úgy gondolom, bárki ellen van esélyünk győzni. Nyilván nagyon nehéz meccsre számítunk, de mindenki éhes a sikerre, az önbizalmunknak azért ez a két siker nem ártott, de helyén kezeljük.”

Az anyagi gondokkal küzdő Pécs is remekül szerepel, az ötödik helyen áll a tabellán a korábbi MTK-kedvenc, Lőrincz Emil csapata.

A hazai pályán játszó Pécs győzelmére 2.15, a döntetlenre 3.25, az MTK sikerére pedig 3.40 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply