Abidal a Lyon ellen visszatérhet

2014. March 15. Saturday in Francia Ligue 1., Hírek

Claudio Ranieri

Claudio Ranieri várakozása szerint Eric Abidal a hétvégén ismét pályára léphet, és a Monaco játékosai képesek lesznek pótolni a Lyon ellen eltiltás miatt hiányzó Jeremy Toulalant.

 

A Monaco csapatkapitánya vírusos fertőzés miatt kihagyta csapata elmúlt két meccsét, a Saint-Etienne elleni vereségből és a Socheaux elleni győzelemből sem tudta kivenni a részét. A 2012-ben májátültetésen átesett Abidal kapcsán azonban bizakodó a gárda vezetőedzője, Ranieri úgy látja, hogy a rutinos hátvéd a Lyon ellen ismét a pályán erősítheti csapatát.

“Eric remek hetet zárt, én hozom meg a döntést, és úgy gondolom, hogy játszani fog” – erősítette meg korábbi kijelentését Ranieri. A Monaco biztosan Jeremy Toulalan nélkül lép pályára vasárnap, a védő ugyanis eltiltását tölti a hétvégén.

“Mindenki tudja, hogy milyen fontos része a csapatnak. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a többiek képesek nagyobb erőbedobással pótolni őt” – reménykedett a Monaco vezetőedzője.

Az ötödik helyezett Lyont 14 pont választja el a második Monacótól a tabellán, ennek ellenére Ranieri biztos benne, hogy a BL-indulásért küzdő lyoniak legyőzése kemény feladat.

“A Lyonnak kemény volt a rajtja, de azóta a csapat folyamatosan képes előrelépni” – véli a következő ellenfélről a Monaco mestere.

A Lyon vasárnapi sikerének az oddsa 2.60, a döntetlenre 3.00, a Monaco győzelmére 2.90 a szorzó.

Ősszel a hercegségbeli gárda 2-1-re nyert a Lyon ellen. A két együttes elmúlt tíz meccséből ötöt nyert meg a Lyon, három döntetlennel zárult, míg a Monaco két esetben diadalmaskodott.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply