Az Evertonnak nincs gyenge pontja

2014. November 6. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Roberto Martinez
A Lille elleni Európa Liga-mérkőzés előtt Roberto Martinez kijelentette, hogy kerete kiegyensúlyozott, így a sérülések nem jelentenek megoldhatatlan problémát a liverpooli egyesületnél.

 

Az Everton csapatában az utóbbi időben megnőtt a sérültek száma, legutóbb Antolin Alcaraz szenvedett súlyos vállsérülést, de a paraguayi labdarúgón kívül továbbra sem bevethető Bryan Oviedo, John Stones, Kevin Mirallas és Arouna Kone sem. Azonban a csapat menedzsere szerint a hiányzók pótlása nem okoz gondot, az Everton keretének Martinez szerint nincs gyenge pontja.

“Ha sok a sérült, két dolgot lehet tenni. Vagy panaszkodni, vagy kihasználni a csapatban rejlő lehetőségeket. Nincs olyan oldala a gárdának, amely gyenge lenne, elég erős és nagy a keretünk, hogy mindenhol megálljuk a helyünket. 23 remek játékos áll a rendelkezésemre, mind bizonyították már, hogy mire képesek. Csak ki kell hozni belőlük a maximumot” – jelentette ki Martinez, aki külön kitért az Európa Ligára is.

“A mi célunk, hogy minden fronton előrelépjünk. Az Európa Ligában az első cél a csoportból való továbbjutás, ami nagyszerű eredmény lenne, tekintve a csoport erősségét” – mondta Martinez.

Három forduló után az Everton 5 ponttal vezeti a H csoportot, míg a Lille 3 ponttal harmadik, közéjük ékelődik a Wolfsburg, amely négy egységet gyűjtött eddig, de a negyedik helyezett Krasznodar is továbbjuthat még.

Az Everton csütörtöki sikerének az oddsa 1.75, a döntetlenre 3.75, a vendégek győzelmére 5.25 a szorzó.

A liverpooli csapat a hétvégén gólnélküli döntetlent játszott a Swansea City ellen, míg a legutóbbi tíz meccséből mindössze egyet megnyerő Lille a Saint-Etienne ellen szerzett egy pontot.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply