by

Dinamo Moszkva vs. Estoril – 2014/11/06

2014. November 6. Thursday in Elemzés, Mérkőzés elemzés, PRÉMIUM tartalom, Sportfogadás, UEFA Európa Liga

FC Dinamo Moskva VS

UEFA Európa Liga

2014/11/06 18:00 (CET),

Himki Arena

GD Estoril Praia
Csoport pozíció: 1 Csoport pozíció: 3
Hazaiként: Teljesítmény: Vendégként:

UEFA  Európa Liga, E csoport, 4 kör: az orosz Dinamo Moszkva otthonában fogadja a portugál Estorilt.

A Dinamo Moszkva a csoport első 3 fordulójának minden mérkőzését megnyerte, előbb a Panathinaikos vendégeként 2-1-re nyerni tudott, majd a PSV Eindhovent fogadta és győzte le 1-0-ra, legutóbb pedig az Estoril vendégeként is nyerni tudott 2-1-re. Így 9 ponttal vezeti a csoportot a PSV Eindhoven előtt és ha ezt a mérkőzést megnyeri akkor már továbbjutó.

A portugáliai mérkőzés után a Dinamónak két találkozója volt, mindkettő az orosz bajnokságban, előbb a Kazant fogadta és 2-0-ás vereséget szenvedett, majd a Lokomotiv Moszkvához látogatott ahol szintén kikapott, de ezúttal 4-2-re. A Dinamo 11 bajnoki mérkőzésen 19 pontot szerzett, amivel jelenleg 7. az orosz bajnokság legfelső osztályában 13 ponttal lemaradva az első helyen álló Zenittől.

Az Estoril az első körben a PSV Eindhoven vendége volt és 1-0-ra kikapott, a másodikban a Panathinaikost fogadta és győzte le 2-0-ra, az utolsó körben pedig a Dinamo Moszkvát fogadta tehát és 2-1 arányban alúlmaradt. A portugál együttes 3 pontot szerzett, amivel a csoportban harmadikok a Dinamo és a PSV Eindhoven mögött.

A Dinamo elleni találkozó után az Estoril két bajnoki mérkőzést játszott, előbb a Belenensest fogadta és 2-1 arányú vereséget szenvedett, majd a Penafiel vendége volt és ugyanilyen arányban győzni tudott. Az Estoril 9 forduló alatt 9 pontot szerzett, a bajnoki tabellán pedig a 11. helyet foglalja el.

Háromesélyes fogadás (1 X 2)
1 | 1.46 1 | 1.46 Unibet X | 4.50 X | 4.50 Sportingbet 2 | 7.50 2 | 7.50 Unibet

A mérkőzés esélyese egyértelműen Dzsudzsák Balázs csapata, de azt figyelembe kell venni, hogy az Estoril küzdeni fog azért, hogy fenntartsa továbbjutási esélyeit.

Stanislav Cherchesov, a Dinamo vezetőedzője győzni küldi a pályára a tanítványait, a zöld gyepen több mint bizonyos, hogy ott lesz Kevin Kuranyi, Aleksandr Kokorin, Yuri Zhirkov, Christian Noboa, Aleksei Ionov, Balázs Dzsudzsák, Douglas, Christopher Samba, stb.

A másik oldalon az Estoril edzője, José Couceiro, szintén győzni küldi a pályára tanítványait, hogy fenntarthassa a csapat továbbjutási esélyeit, valószínűleg pályára lépik Kuca, Sebá, Kléber, Tozé, Diogo Amado, Anderson Luiz, Yohan Tavares, stb.

Az utóbbi mérkőzéseik:

Csapat Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Dinamo Moszkva 10 5 1 4
Estoril 10 3 2 5

 

Csapat-hol Mérkőzések száma Győzelem Döntetlen Vereség
Dinamo Moszkva – hazai 5 2 2 1
Estoril – vendég 5 1 2 2

Összegzés:

Úgy gondolom, hogy Dzsudzsák Balázsék megnyerik ezt a meccset. Tippem tehát 1-es.

Fogadási tippünk:Nyertes tipp
Dinamo Moszkva győzelem | 1.50 Dinamo Moszkva győzelem | 1.50 Unibet

A szorzók utolsó ellenőrzése: 2014/11/06, 9:38

Related Articles

Leave a Reply