Az Everton fő célja a veretlenség

2015. April 30. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Roberto Martinez
Az Arsenal mellett az Everton rendelkezik a Premier League legjobb veretlenségi sorozatával, március 15-e óta nem kapott ki, és sorozatban hat bajnokin maradt veretlen.

A legutóbbi másfél hónapban csupán a Swansea tudta megakasztani a lendületet egy 1-1-es döntetlennel, de a Newcastle (3-0), a Queens Park Rangers (2-1), a Southampton (1-0), a Burnley (1-0) és legutóbb a Manchester United (3-0) ellen sikerült begyűjtenie a három pontot.

A csapat válogatott középpályása, Gareth Barry úgy véli, a középmezőnyben lévő csapatnak is lehetnek céljai, most például az, hogy a sorozat kitartson a bajnokság végéig. “Tavaly az utolsó tizenegy bajnokin nyolcszor nyertünk, így értük el az ötödik helyet. Most maximum egy minicélunk lehet, szeretnénk veretlenek maradni az utolsó négy fordulóban. Jó formában vagyunk, ezért bízom a csapatban” – mondta Barry.

A Roberto Martinez vezette együttes szombaton az Aston Villa otthonában lép pályára, majd sorrendben a Sunderland (otthon), a West Ham United (idegenben) és a Tottenham (otthon) következik.

Barry számára a Villa elleni mérkőzés különleges lehet, hiszen az 53-szoros válogatott középpályás 1998 és 2009 között a birminghamieket erősítette. “Remélem, egykori csapatom megmenekül a kieséstől. Amióta Tim Sherwood lett az új menedzser, mintha visszatért volna a szerencse. De Tim tudja, nagyon fontos mérkőzés vár rá szombaton, hiszen mindössze kettő pontra vannak a kiesőhelytől.”

A hazaiak szombati győzelmére 7/4 az odds, a döntetlenre 23/10, míg a vendég Everton sikerére 13/8 szorzóval lehet fogadni. Az Aston Villa utoljára 2010. augusztus 29-én nyert a rivális ellen (Luke Young góljával 1-0-ra Birminghamben), azóta nyolcszor találkoztak egymással, négy döntetlen mellett négy Everton-siker született. Ősszel a Goodison Parkban 3-0-ra győztek a liverpooliak.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply