A Milan dönt Inzaghi sorsáról

2015. April 30. Thursday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi

Újabb csúfos vereséget szenvedett az AC Milan az olasz labdarúgó-bajnokságban, ennek ellenére Filippo Inzaghi nem mond le.

A Milan az elmúlt harminc év leggyengébb idényét teljesíti, ugyan a gárda Silvio Berlusconi vezetése alatt volt már mélyponton, de olyan kilátástalanul, mint az idén, még nem állt korábban. A milánóiak szerdán hazai pályán a Genoától kaptak ki, ezzel pedig visszacsúsztak a tabella 10. helyére. Szinte biztosra vehető, hogy a nyáron kinevezett Filippo Inzaghi együttese nem indulhat a nemzetközi porondon a következő idényben, a 3-1-es vereséggel ez gyakorlatilag eldőlt.

Ennek ellenére a rengeteg kritikát kapó vezetőedző nem hajlandó lemondani, Inzaghi elmondása szerint csak akkor áll fel a kispadról, ha a Milan vezetősége erről határoz.

“Ezen a meccsen nem játszottunk megfelelően, a Genoa megérdemelten győzött. Én nem adom fel a harcot, meglátjuk, hogy határoz a Milan. Nagyon sajnálok mindenkit, de el kell fogadnunk a helyzetet, és tenni azért, hogy kilábaljunk belőle. Nekem erre csak egy receptem van, a munka” – mondta Inzaghi, aki helyére egykori csapattársa, Cristian Brocchi ülhet le a kispadra.

A Milan háza táján ugyanakkor szintén fontos fejlemény, hogy a klub első embere tárgyal a részvények eladásáról, a vevőjelölt pedig a thaiföldi Bee Taechaubol, aki állítólag 500 millió euróért lenne hajlandó megvenni az egyesület többségét.

A 10. Milan vasárnap a negyedik Napoli vendége lesz: a hazai győzelem oddsa 8/15, a döntetlenre 10/3, a vendégek sikerére 5/1 a szorzó.

A két gárda őszi bajnokiját 2-0-ra a Milan nyerte.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply