Az EL-ben javíthat az Anzsi

2013. December 12. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

A csoportelsőségért csap össze Londonban a Tottenham Hotspur és az Anzsi Mahacskala a labdarúgó Európa Liga K csoportjának utolsó, hatodik fordulójában.

 

Roberto Soldado

A Spursnél csak a hibátlan csoportzárás a tét.

Az utolsó kör eredményétől függetlenül már biztosan továbbjutott a K csoportból az eddig százszázalékos, így 15 ponttal álló Tottenham és a két győzelemmel, ugyanennyi döntetlennel és egy vereséggel, így 8 ponttal álló Anzsi, ugyanis a harmadik Sheriffnek csupán 3 pontja van. A Mahacskala az eddigi egyetlen vereségét pont a csütörtöki ellenféltől szenvedte el még az első fordulóban, a Tottenham akkor Defoe és Chadli góljával 2-0-ra tudott nyerni Oroszországban úgy, hogy az első félidőben öt perc alatt rúgták az angolok a két gólt.

Andre Villas-Boas csapata azért lép pályára csütörtökön este a saját stadionjában az Anzsi ellen, hogy megőrizze százszázalékos mérlegét, és bebizonyítsa, hogy a második számú európai kupasorozat egyik legnagyobb esélyese.

Az Anzsinak már csak az Európa Liga maradt, hogy megmentse a szezonját, ugyanis az orosz bajnokság borzasztóan szerepel a csapat, 19 forduló után az utolsó helyen áll úgy, hogy eddig egyetlen meccsét sem tudta megnyerni, a 8 döntetlen mellett 11 alkalommal kikapott az együttes, a hétvégén például hazai pályán 0-0-s döntetlenre voltak csak képesek a Kuban Krasznodar ellen.

A Tottenham ezzel szemben 2-1-re nyert a Sunderland otthonában, a hatodik helyen tanyázik a Premier League-ben, és csak három pontra van a második helytől. Az angolok kezdőcsapatába visszatérhet Brad Friedel, Ezekiel Fryers és Erik Lamela is.

A csütörtök esti mérkőzésen a hazai pályán játszó Tottenham győzelmére 1.20 az odds, a döntetlenre 7.50, az Anzsi sikerére pedig 17.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply