Győzelemre készül a Valencia

2013. December 12. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Helder Postiga

A labdarúgó Európa Liga A csoportjának utolsó fordulójában a spanyol Valencia a Kubany Krasznodart látja vendégül – a hazaiak már biztosan az első helyen mennek tovább, míg az oroszok a továbbjutásért harcolnak.

 

A Valencia számára ugyan már nem lesz komolyabb tétje a mérkőzésnek, a hazaiak vezetőedzője, Miroszlav Djukics mégis győzelmet vár csapatától a Kubany elleni EL-meccsen. A szerb szakember szerint minden mérkőzést komolyan kell venniük, hiszen egy olyan nagy múlttal rendelkező klubért játszanak, amely idén bizony gyengébben muzsikál, főleg a spanyol pontvadászatban.

“Egy győzelem egészséges önbizalmat adna számunkra” – mondta Djukics a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. “Segítenünk kell a klubot, erre csak mi vagyunk képesek ebben a formában. Ha a pályán keresztül mi nyugodt hangulatot tudunk teremteni, azt jelenti, hogy jó munkát végeztünk. A Valencia számára nem létezik barátságos vagy laza mérkőzés. Csütörtökön mindenki meg fogja látni, hogy a győzelem érdekében lépünk a pályára, hogy minél magasabb pontszámmal zárhassunk az élen.”

Jose Luis Gaya személyében egy 18 éves, a pálya bal szélén bárhol bevethető tehetség is esélyt kaphat a bemutatkozásra, Djukic pedig komolyan fontolgatja, hogy bizalmat szavaz az U20-as spanyol válogatottnak. A szerb vezetőedző még hozzátette, minden egyes alkalmat meg kell ragadniuk arra, hogy trófeát nyerjenek, erre pedig a legnagyobb esélyt az EL-ben és a Spanyol Király-kupában látja.

A Kubany is győzni szeretne, de sorsa nem csak a saját kezében van. Ha az oroszok nyernek, a Swansea City pedig kikap a St. Gallen otthonában, úgy a gólátlagot kell majd figyelembe venni – ebben is jobban állnak a walesiek három találattal.

A Valencia győzelmét 1.80 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, a Kubany Krasznodar sikerére pedig 4.75 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply