Az angolokat piszkálta Bale

2016. June 14. Tuesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Gareth Bale
Wales először szerepel EB-n, de az újonc egyből meglepetéssel nyitott, ugyanis 2-1-re győzni tudott az esélyesebbnek tartott Szlovákia ellen.

Mivel a csoport másik meccsén az angolok az utolsó pillanatokban kiengedték a kezükből a győzelmet az oroszok ellen, így egy kör után Wales vezeti a csoportot. A következő fordulóban egy igazi brit házirangadóra kerül majd sor, amikor Gareth Bale és társai a nagy testvér, azaz Anglia ellen lépnek pályára.

“Úgy érzem, sokkal szenvedélyesebbek és büszkébbek vagyunk a válogatottban, mint ők. És ezt meg is fogjuk mutatni azon a napon, amikor velük találkozunk. Ők viszont hajlamosak már az előtt fényezni magukat, hogy letettek volna valamit az asztalra, mi viszont úgy megyünk oda, hogy hiszünk abban, hogy legyőzhetjük őket” – nyilatkozta a walesiek legnagyobb sztárja, a Real Madriddal BL-t nyerő Bale, aki góllal vette ki a részét a szlovákok elleni győzelemből.

Angol részről Wayne Rooney válaszolt, aki azt mondta, tiszteletben tartja Bale véleményét, de biztos benne, hogy az angolok más érzéseket táplálnak. “Ő egy büszke walesi, mi meg büszke angolok vagyunk. Büszkének kell lenned, amikor az országodért játszol, és mi azok is vagyunk, ellenkező esetben nem lennénk itt. A Wales elleni meccset nagyon várja mindenki, és magunk mögött kell hagyni az orosz meccs utáni csalódottságot, hogy készen álljunk az új feladatra” – nyilatkozta Rooney, aki nem tartja valószínűnek, hogy az angolok külön taktikával készülnének Bale ellen.

“Benne van a világ legjobb öt játékosa között, de nem lesz külön ember megbízva az őrzésével. Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk” – mondta az angolok klasszisa.

Az angol győzelemre a szorzó 1.57, a döntetlenre 4.00, a walesi sikerre 7.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply