Az Ajax vezetőedzője megsérült

2016. March 22. Tuesday in Egyéb, Hírek

Frank de Boer
Achilles-ín szakadást szenvedett Franck de Boer egy edzésen rendezett lábtenisz összecsapáson, az Ajax mesterét kedden meg is kell műteni.

Az Ajax fontos győzelmet aratott a hétvégén a holland labdarúgó-bajnokságban, az amszterdami gárda a fordulót első helyen váró PSV Eindhoven ellen szerezte meg a három pontot, ráadásul idegenben. A sikerrel a két csapat helyet cserélt a tabellán, így hat fordulóval a vége előtt két ponttal az Ajax vezeti a bajnokságot.

Az amszterdamiak mestere a feszült meccs után levezetésként lábtenisszel kapcsolódott ki, ám egy rossz mozdulat következtében súlyos sérülést szenvedett. Az egykori válogatott legenda Achilles-ín sérülést szenvedett, ami miatt kedden kénytelen kés alá feküdni. A klub bejelentése szerint játékosai segítették fel a 45 éves szakembert, akit hordágyon kellett elszállítani. A klub egyelőre nem kommentálta, hogy a szakember sérülése miatt mennyi ideig nem lesz képes elvégezni a munkáját.

“Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt, hat fordulóval a vége előtt élre álltunk, és ez egy nagyon fontos lépés volt a céljaink felé. Ugyanakkor nem lehetünk elbizakodottak, ez még nem jelent semmit” – jelentette ki De Boer még a vasárnapi összecsapást követően.

A PSV 21 veretlen bajnoki után szenvedett ismét vereséget, amellyel kénytelen volt átadni az első helyet az Ajaxnak, az amszterdamiak már 13 meccse nem kaptak ki a pontvadászatban. A válogatottak felkészülési mérkőzései után a PSV-re az AZ elleni idegenbeli, míg az Ajaxra a PEC Zwolle elleni hazai bajnoki vár április első hétvégéjén.

Az Ajax sikerére a szorzó 1.22, a döntetlenre 6.00, a PEC győzelmére 13.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply