Ayew: A Marseille képes legyőzni a legjobbakat

2014. December 21. Sunday in Egyéb, Hírek

Andre Ayew
Elégedett Andre Ayew csapata, a francia Ligue 1 tabelláját 18 fordulót követően vezető Olympique Marseille eddigi teljesítményével.

 

A Marseille egy ponttal előzi meg a hétvégi meccsdömping előtt a 37 pontos címvédő Paris Saint-Germaint, míg kettővel a harmadik Olympique Lyont. Bár Ayew-ék az élen állnak, az említett két riválistól a szezon első felében vereséget szenvedtek, míg a múlt héten a tavalyi ezüstérmes AS Monaco győzte le őket.

A ghánai válogatott úgy érzi, nem nagyon kell aggódniuk, hiszen továbbra is első helyen állnak, és csak rajtuk múlik, hogy a rövid téli pihenőt is az élen töltik-e vagy sem. Hozzátette, a szezon második felében mindenképpen szeretnének visszavágni azoknak a csapatoknak, melyektől idén vereséget szenvedtek, így a Montpelliernek is.

“Párizsban, Lyonban és Monacóban is játszottunk már, de hiába domináltunk a mérkőzéseken, alakítottunk ki több helyzetet, nem sikerült ponttal távoznunk” – mondta a 14 bajnokin három gólt szerző Ayew. “Megmutattuk, hogy nem félünk tőlük, hiszen saját közönségük előtt akartuk őket legyőzni. Bebizonyítottuk, van tartása a csapatnak.”

Ayew kiemelte, hogy bár nem sikerült két vállra fektetniük egyetlen ellenfelet sem, nyugodtan tud aludni esténként, mivel rengeteg helyzetet sikerült kialakítaniuk, míg a kötelező meccseket nagy százalékban megnyerték – aminek köszönhetően ilyen jól állnak a bajnokságban.

Vasárnap a 12., de még csak 17 bajnokit játszó Lille látogat a Velodrome-ba. A vendégek az elmúlt három fordulóban nem kaptak ki: 1-1-et játszottak a PSG-vel és a Lensszal, míg a Toulouse-t legyőzték 3-0-ra.

Az Olympique Marseille győzelmét 3.25 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.00, a vendég Lille sikerére pedig 6.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply