Kijavítaná botlásait az Atletico

2014. December 21. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Diego Simeone
Győzelmet vár csapatától Diego Simeone, a spanyol La Ligában szereplő Atletico Madrid vezetőedzője a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni bajnokin.

 

A madridiak – miután 0-0-s döntetlent játszottak a Juventusszal a Bajnokok Ligájában – a legutóbbi bajnoki fordulóban odahaza kaptak ki minimális különbséggel a Villarrealtól, majd a hét közben csak 2-2-es döntetlent játszottak a L’Hospitalet együttesével a Spanyol Király-kupa visszavágóján. Az eredmény ellenére Simeone legénysége ott van a legjobb 16 között, ellenfele majd az a Real Madrid lesz, amely a hétvége előtt hét ponttal előzte meg az Atleticót a bajnokságban.

Simeone a listavezetőtől nem igazán szeretne lemaradni, így tudja, együttesének sokkal kiegyensúlyozottabb teljesítményt kell nyújtani a La Ligában. Ennek érdekében győzelmet vár játékosaitól a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni meccsen.

A bilbaóiak sincsenek jó passzban, sőt. Mivel a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, majd az Európa Ligából is, mindenki nagyon csalódott a klubnál, főleg azok után, hogy az együttes 19 ponttal csupán a tizedik helyen áll hazája pontvadászatában. A Király-kupában is csak nagy nehézségek árán, 2-1-es összesítéssel tudta búcsúztatni az alsóbb osztályú Alcoyanót.

Simeone Kokéra és Mario Mandzukicra eltiltás, míg Cristian Ansaldi sérülés miatt nem lesz bevethető. A Bilbaónál Iturraspe és Laporte eltiltott, Iraola és Etxeita pedig maródi.

A két csapat az előző szezonban négyszer is találkozott egymással, mivel a kupában is összekerültek. Mindannyiszor a Madrid nyert, sorrendben 2-0, 1-0, 1-2, 1-2 arányban.

Az Athletic Bilbao győzelmére 3.60 az odds, míg a döntetlent 3.25, a vendég Atletico Madrid sikerét pedig 2.15 szorzóval lehet megjátszani.

Forrás: Unibet

Leave a Reply