Ausztrália meglepetéssel búcsúzna

2014. June 23. Monday in Hírek, Világbajnokság 2014

Tim Cahill
Az ausztrál labdarúgó-válogatott már kiesett a világbajnokságról, de a címvédő Spanyolország ellen meglepetésre készülnek Tim Cahillék.

 

A B csoportban történt eddig a legnagyobb meglepetés a brazíliai világbajnokságon, a címvédő spanyol alakulat két vereség után már a csoportkör vége előtt biztosan elbúcsúzott a sorozattól. A spanyol válogatott előbb Hollandiától kapott ki csúfosan, majd Chile is elintézte a regnáló világbajnokot, akik így az ausztrálok elleni utolsó találkozó előtt kiestek.

Az ausztrál válogatottól senki nem várt sokat a két európai és a dél-amerikai, klasszisokkal teletűzdelt válogatottak ellen, ám a kenguruk földjének képviselői alaposan rácáfoltak a várakozásokra. Chile csak nagy nehézségek árán, fordítás után kerekedett az ausztrálok fölé, míg Hollandia a vb eddigi legizgalmasabb és legfordulatosabb meccsén csak 3-2-re verte őket.

Az ausztrálok így a spanyolokhoz hasonlóan már biztos kiesők, ám így is emlékezetes búcsúra készülnek.

“Mindenki jól tudja, hogy Spanyolország hol helyezkedik el a futballvilág térképén, milyen játékerőt képvisel, de mi szertefoszlatjuk a terveiket, és elkeserítjük őket” – fogadkozott az ausztrálok középpályása, Mile Jedinak.

“Elsősorban magunkkal kell törődnünk, a saját játékunkat kell játszanunk, de persze az ellenfélről sem feledkezhetünk meg. Minden rajtunk múlik!” – jelentette ki a harcos csapatkapitány.

A mérkőzésen biztosan nem léphet pályára az első két meccsen betaláló Tim Cahill, aki két sárga lapja miatt eltiltását tölti a spanyolok elleni záró találkozón.

Ausztrália hétfői sikerének az oddsa 8.00, a döntetlenre 4.75, Spanyolország győzelmére 1.44 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply