Átalakult csapatok csatája Kecskeméten

2014. February 22. Saturday in Hírek, Magyar kupa

Óriási játékosmozgás volt a Kecskeméti TE labdarúgócsapatánál, amelyhez összesen hét focista érkezett a télen, és körülbelül ugyanennyi távozott is.

 

Bekő Balázs

Bekő Balázs csapatában több jelentős változás történt télen.

Az újraformálódott KTE a szintén jelentősen átalakult Pápát fogadja szombaton a Ligakupában.

Talán a kecskeméti együttes keretében történt a téli átigazolási időszakban a legnagyobb változás. Legutóbbi hír, hogy a lila együttes kölcsönvette az elefántcsontparti Brahima Tourét és a szenegáli Bara Mamadou Lamine Ndiayét. A svájci Luganótól érkező két afrikai légiós a felkészülés alatt egy hetet töltött Kecskeméten, és meggyőzte játékával a szakmai stábot. Touré és a Bebeto becenévre hallgató Ndiaye a nyárig kölcsönben szerepel a KTE-ben, a csapat munkájába hétfőn kapcsolódik be.

A Kecskemét pénteken kölcsönvette a DVSC-TEVA csapatától a tavaszi szezonra Szécsi Márkot és Burics Andrást is, rajtuk kívül érkezett még a Zalaegerszegtől a montenegrói csatár, Darko Pavicsevics, honfitársa, a Debrecen kapusa, Vukasin Polekszics, valamint kölcsönvették a Győrtől Simon Andrást is. Távozott a csapattól Rajczi Péter, Antal Botond, Koszó Balázs, Mogyorósi József, Sidoine Oussou és Elhadj Ousmane Barry, valamint valószínűleg nem Kecskeméten folytatja Borisz Bulajics és Christian Ebala sem.

A Ligakupa negyeddöntőjében szombaton a Lombard Pápa lesz az ellenfél, amely szintén nagy átalakuláson esett át, távozott például Rodenbücher István, Tóth Bence, Ivancsics Gellért és Cesar Quintero is, érkezett viszont Csizmadia Csaba, Kulcsár Kornél, Horváth Richárd és Jagodics Bence. A Pápa egyébként jó formában várja a meccset, hiszen a kilenc felkészülési találkozóból hetet megnyerte, kettő pedig döntetlenre végződött.

A szombati Ligakupa-meccsen a hazai pályán játszó Kecskemét győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.40, a Pápa sikerére pedig 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply