Petrescut érdekelné a Chelsea

2014. February 22. Saturday in Angol Premier Liga, Hírek

A Chelsea labdarúgócsapatának egykori játékosa, Dan Petrescu nem zárja ki, hogy egyszer visszatér Angliába, és edzőként dolgozik majd a Stamford Bridge-en.
Dan Petrescu

Petresu a Chelsea hívására aligha mondana nemet.

A 95-szörös román válogatott védő játékosként egy szezont lehúzott a Shefield Wednesdayben, majd 1995 és 2000 között a Chelsea-t erősítette, és egy-egy évad erejéig megfordult a Bradford Cityben és a Southamptonban is.

A szakember 2012 óta az orosz Dinamo Moszkvát – Dzsudzsák Balázs csapatát – irányítja, és szeretné kitölteni a szerződését. Persze van olyan csapat, amelyik kedvéért átgondolná mindezt.

“Jelenleg szerződés köt a Dinamóhoz, és amikor megkeresnek, mindig azt kérem, tartsák ezt tiszteletben. De ha egy nap a Chelsea érdeklődne, nem tudom, mit mondanék” – nyilatkozta a BBC-nek. Petrescu játékosként FA-kupát, Ligakupát és európai Szuperkupát is nyert a Chelsea színeiben.

“Fantasztikus öt évet töltöttem a klubnál, emlékszem a sok trófeára, a társakra és a szurkolókra. Életem legjobb időszakát itt töltöttem, még a lányomat is Chelsea-nek neveztem el” – mondta.

Az utóbbi időben több klub is fontolgatta szerződtetését, de konkrét ajánlattal csak a Crystal Palace állt elő. A londoni klub elnöke, Steve Parish tavaly ősszel Ian Holloway menesztését követően megkereste Petrescut, de nem tudta meggyőzni, így végül Tony Pulis lett az új menedzser.

“A Crystal Palace jó lehetőséget kínált a számomra, remélem, lesz még hasonlóba részem, akár Londonban is” – tette hozzá a román szakember.
A Chelsea jelenleg elégedett lehet José Mourinho munkájával, az együttes ugyanis 26 forduló után vezeti az angol bajnokság élvonalát, igaz előnye mindössze egy pont az Arsenal, és három a Manchester City előtt. Emellett még áll a Bajnokok Ligájában is, ahol jövő szerdán a Galatasaray otthonában lép pályára.

Addig azonban még vár egy bajnoki a Kékekre, szombaton az Evertont fogadják, győzelmükre 1.57 az odds, a döntetlenre 4.00, míg a liverpooliak idegenbeli sikerére 7.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply