Angliában is megállná helyét Ibrahimovic

2016. April 27. Wednesday in Egyéb, Hírek

Zlatan
Erik Hamrén pillanatnyi kételyt sem érez azzal kapcsolatban, hogy csapata világklasszisa, Zlatan Ibrahimovic megállná helyét a Premier League-ben is.

A Paris Saint Germain 34 éves csatára korábban olyan topklubokban játszott, mint az Ajax (2001-2004), a Juventus (2004-2006), az Inter (2006-2009), a Barcelona (2009-2010), az AC Milan (2010-12), és az olaszoknál (2009, 2012) valamint a franciáknál (2013, 2014) is kétszer volt gólkirály.

Márciusban jelezte, hogy valószínűleg a nyáron csapatot vált, olyannyira biztos volt ebben a tervében, hogy a klubvezetéssel nem is tárgyalt a folytatásról komolyan. Elismerte viszont, hogy kapott ajánlatot az angol élvonalból, a francia és a brit sportsajtó már tudni is vélte, hogy a Manchester United lehet a befutó.

Az ESPN azonban úgy tudja, Louis van Gaal csapata mellett élénken érdeklődik iránta a Chelsea, az Arsenal és a West Ham United is.

“Amennyiben Zlatant mentálisan lehet motiválni, akkor évekig topformában lehet, és nagycsapatot erősíthet” – nyilatkozta Hamrén kapitány, célozva arra, hogy egy gyenge pillanatában Ibrahimovic még azt is megpendítette, hogy lehet, visszavonul.

“Nem szabad elfelejteni, hogy egy ilyen szintű klasszisnak mérkőzésről mérkőzésre, hónapról hónapra, évről évre keményen kell dolgoznia azért, hogy a legjobb maradjon. Az egyik dolog, ami lenyűgöz engem, hogy Zlatan mindig jobb szeretne lenni, ez a tudásvágy és akarat tartja így 30 felett is a legjobbak között.”

A csatár az idei szezonban 27 bajnokin 32 gólt szerzett, sorozatban negyedszer lett bajnok a PSG-vel. És a nyáron sem pihenhet, hiszen Svédországgal ott lesz a franciaországi Eb-n: az E csoportban Olaszország, Belgium és Írország lesz az ellenfél. A június 13-i nyitómeccsen utóbbival kezd: Svédország győzelmére a szorzó 2.45, a döntetlenre 3.10, míg az írek sikerére 3.00.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply