Agüero számára véget érhet a vb

2014. June 27. Friday in Hírek, Világbajnokság 2014

Sergio Aguero
Az argentin támadó megsérült a Nigéria elleni meccsen, és a hírek szerint elképzelhető, hogy kénytelen kihagyni a világbajnokság hátralévő részét.

 

Argentína az F-csoportban százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább, utolsó csoportmeccsén Nigériát verte 3-2-re. A remek összecsapáson kezdő volt Sergio Agüero is, akit azonban már az első félidőben le kellett cserélni. A Manchester City támadóját Ezequiel Lavezzi váltotta, de a hírek szerint nem csak egy meccsre kellett megtalálni a helyettesét.

Az már biztos, hogy Agüero nem léphet pályára a Svájc elleni nyolcaddöntőben, de még az is elképzelhető, hogy számára véget ért a vb. A csatár bal lábában egy kisebb izomszakadást állapítottak meg, amely helyrejöhet néhány nap alatt, de az is elképzelhető, hogy a világbajnokságon már nem juthat szóhoz.

“Van néhány lehetőségünk a kezelést illetően, alternatív megoldásokban is gondolkodunk, és majd menet közben döntünk a folytatásról, amikor már látjuk, hogyan változnak a dolgok. Minden adott ahhoz, hogy gyors legyen a gyógyulás, de tény, hogy a Svájc elleni meccsen dőlhet el, hogy mikor térhet vissza” – jelentette ki Daniel Martinez, az argentinok csapatorvosa.

Az idő szorítja a játékost és az orvosokat, ha ugyanis Argentína továbbjut Svájc ellen, már július 5-én vár rá a negyeddöntő, amelyben az Egyesült Államok-Belgium összecsapás győztesével csaphat össze.

Argentína nyolcaddöntőbeli sikerének az oddsa 1.53, a döntetlenre 4.33, Svájc sikerére 7.00 a szorzó. Arra, hogy Lionel Messi megszerzi ötödik gólját a tornán, 1.80 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply