A Videoton magabiztosan legyőzte a Nyíregyházát

2015. March 7. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A listavezető Videoton magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a vendég Nyíregyháza felett a labdarúgó OTP Bank Liga 19. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Videoton FC – Nyíregyháza Spartacus FC 3-0 (1-0)

Székesfehérvár, 2369 néző, v.: Németh Á.
gólszerzők: Vinícius (45.), Álvarez (70.), Nikolics (77.)
kiállítva: Arziani (59.)
sárga lap: Szokol (44.), Arziani (49., 59.), Pákolicz (78.)

Videoton: Calatayud – Szolnoki, Juhász R., Vinícius, Stopira – Sándor Gy., Trebotic (Simon Á. 77.) – Gyurcsó (Álvarez 64.), Kovács I. (Feczesin 80.), Oliveira – Nikolics

Nyíregyháza: Balogh J. – Kostic (Pákolicz 73.), Rubus, Kovacevic, Szokol, Bosnjak – Rezes (Abdouraman 64.), Arziani, Zofcák, Pekár (Seydi 46.) – Halenar

A mérkőzés elejétől kezdeményezően lépett fel a listavezető Videoton, amely sokkal többet birtokolta a labdát és helyzeteket teremtett a vendégkapu előtt. A Nyíregyháza masszív védekezésből próbált kontrázni, nem sok sikerrel. A félidő utolsó percében aztán egy szabadrúgást követően Vinícius fejesgóljával megszerezték a vezetést a hazaiak.

Fordulást követően Arziani két gyors sárgalapja és kiállítása szertefoszlatta a vendégek pontszerzési reményeit. Az emberelőnybe kerülő hazai csapat pedig felőrölte a nyírségieket: előbb Álvarez lőtt szép gólt, majd Nikolics büntetőből állította be a végeredményt.

bszt \ sgg \ kvs

MTI 2015. március 7., szombat 20:35

Related Articles

Leave a Reply