A Tottenham idegenben javítana

2013. November 28. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Andre Villas-Boas

Andre Villas-Boas csapata a Tromsö otthonában javíthatja ki bajnoki fiaskóit, az észak-londoni gárda már továbbjutott az Európa Liga K csoportjából.

 

A másodikszámú európai kupasorozat csütörtöki játéknapján a Tottenham a Tromsö otthonában lép pályára. Az angol gárda már korábban kvalifikálta magát a következő körre, így a tét a csoportelsőség megszerzése, illetve a hétvégi bajnoki kudarc kijavítása lehet.

Villas-Boas gárdája az angol pontvadászat elmúlt két körében vereséget szenvedett, kikapott a Newcastle, majd az elmúlt hétvégén a Manchester City együttesétől, ráadásul utóbbi találkozó kiütéses, 6-0-s vereséggel zárult. A Tottenham játékosai a meccs előtt fogadkoztak, hogy idegenbeli sikerrel szeretnék feledtetni a hétvégi kudarcot. Az Európa Liga góllövőlistájának élén álló Jermain Defoe reméli, hogy csütörtökön tovább tudja növelni góljainak a számát.

A Tottenham négy meccsből szerzett 12 pontjával továbbra is első a csoportban, a Tromsö pedig egy ponttal sereghajtó. Az már biztos, hogy a norvég együttes nem juthat tovább, ennek ellenére a vezetőedző bízik benne, hogy csapata hazai pályán képes meglepetést okozni.

“Biztos, vagyok benne, hogy a saját játékunkat játszhatjuk, és meg tudjuk mutatni az erősségeinket. Biztos vagyok a dolgomban, meglesznek az esélyeink” – jelentette ki Steinar Nilsen, a Tromsö mestere, aki szerint csapata akár meglepetést is okozhat a csütörtöki meccsen.

A két csapat londoni összecsapását a Tottenham nyerte 3-0-ra szeptemberben. A Tromsö győzelmének az oddsa 10.00, a döntetlenre 5.25, a Tottenham sikerére 1.36 a szorzó. A csoport másik meccsén az Anzsi Mahacskala a Sheriff gárdáját fogadja.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply