Agüerót nem sérülés miatt kellett lecserélni

2013. November 28. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Sergio Aguero

Manuel Pellegrini elmondása szerint az előre megbeszélteknek megfelelően cserélte le a szünetben Sergio Agüerót, a csatárt nem sérülés miatt kellett lehozni a félidőben.

 

A Manchester City szerdán sima győzelmet aratott a Bajnokok Ligájában a Viktoria Plzen ellen, az angol gárda 1-1-es félidő után 4-2-es győzelemmel szerezte meg a három pontot a Bajnokok Ligája D csoportjában. A manchesteri alakulat ezzel továbbra is második a kvartettben a Bayern München mögött, továbbjutását nem fenyegeti veszély, a CSZKA Moszkva kilenc pontos hátrányban harmadik.

A szerdai összecsapáson Sergio Agüero szerzett vezetést, az argentint a City mestere a félidőben azonban lecserélte. A meccs után sokan sérülésre gyanakodtak, ám a chilei menedzser eloszlatta a kételyeket.

“Nem, semmi ilyesmiről szó sincs, teljesen rendben van. Ő az elejétől kezdve tisztában volt vele, hogy ez a terv, vagyis, hogy a félidőben lecserélem” – mondta a meccs után Pellegrini, aki szerint semmi akadálya annak, hogy Agüero, vagyis a City legjobb góllövője az angol bajnokság soron következő meccsén is pályára lépjen.

A 4. helyezett Manchester City a Premier League 13. fordulójában a 10. pozíciót elfoglaló Swansea-t látja vendégül: a hazai győzelem oddsa 1.30, a döntetlenre 5.00, a vendégek győzelmére 11.00 a szorzó. Arra, hogy Agüero a hétvégén megszerzi a 11 bajnoki találatát, 1.66 a szorzó.

A két csapat az elmúlt szezonban gólnélküli döntetlent játszott a Swansea otthonában, míg az Ettihad-stadionban a City 1-0-ra verte ellenfelét.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply