A spanyol keret tagjai örülnek Costa döntésének

2014. March 5. Wednesday in Egyéb, Hírek

Thiago Alcantara

Thiago Alcantara örül, hogy Diego Costával egy válogatottban szerepelhet.

Thiago Alcantara, a spanyol válogatott és a Bayern München középpályása szerint hazája nemzeti együttese szerencsés, hogy Diego Costa őket, és nem a brazilokat választotta.

 

Az Atletico Madrid támadója ugyan két barátságos mérkőzésen pályára lépett a brazil válogatottban, de végül nem szülőhazáját fogja képviselni hivatalos találkozókon, hanem második otthonát, Spanyolországot.

Thiago, akinek az édesapja, Mazinho brazil válogatott játékos volt, örömmel vette tudomásul, hogy Costa a spanyolok mellett tette le voksát, és dél-amerikai származása ellenére őt is ugyanúgy köszöntötték a keret tagjai, mint másokat.

“Diegót úgy üdvözöljük, mint bármelyik másik spanyol labdarúgót” – mondta a Németországban légióskodó Thiago. “Egy nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, ezt pedig tiszteletben kell tartani. Teljes mértékben mögötte állunk, és szerencsések lehetünk, hogy egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékos a csapattársunk.”

Costa kirobbanó formában futballozik idén, az Atletico Madriddal pedig jól is szerepel, hiszen a bajnokságban harcban vannak a bajnoki címért, míg a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját előnyből várják. A csatár csak úgy ontja a gólok, nem is csoda, hogy a brazilok és a spanyolok is megkörnyékezték. Ami Thiagót illeti, ő is brazil családból származik, ezért számára igen különleges érzés lesz majd a világbajnokságon játszani – már ha Vicente del Bosque szövetségi kapitány postáz neki meghívót.

A tavalyi Konföderációs-kupán a spanyolok büntetőket követően legyőzték az olaszokat, előtte pedig az Európa-bajnokság fináléjában nyertek 4-0-ra. Az itáliaiak 2011 augusztusában egy felkészülési mérkőzésen legyőzték az ibériaiakat, de ez csak egy siker az elmúlt húsz évből.

A spanyol válogatott győzelmét 1.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.10, a vendég olaszok sikerére pedig 7.50 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply