A Rangers edzője Advocaat lehet

2015. May 18. Monday in Egyéb, Hírek

Dick Advocaat
Dick Advocaat tizenhárom évvel glasgow-i távozása után ismét a Rangers edzője lehet, aki a hírek szerint érdeklődik a skóciai munka iránt. A holland szakember 1998 és 2002 között már dolgozott a legendás klubnál, amely irányításával két bajnoki aranyat (1999, 2000), két skót kupát (1999, 2000) és egy Ligakupát is nyert (1999).

Advocaat azóta öt klubnál és hat válogatottnál dolgozott, jelenleg a Sunderland csapatát próbálja megmenteni a kieséstől. A helyzete nem reménytelen, a legutóbbi négy bajnokin két győzelem és két döntetlen volt a mérleg, így jelenleg úgy van három pont előnye a már kieső helyen lévő Hull City előtt, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

Amennyiben a Sunderland szerdán pontot szerezne az Arsenal otthonában, akkor matematikailag is biztosítaná helyét a Premier League-ben. A londoniak hazai győzelmére 3/10 az odds, a döntetlenre 5/1, míg a Sunderland idegenbeli sikerére 10/1 szorzóval lehet fogadni.

A Daily Records szerint a szerb szakember még a feleségének tett ígéretet arra, hogy a szezon végén távozik az angol klubtól, a lap úgy tudja, hogy az új cél a Rangers lehet. Hogy nem alaptalanok a pletykák, azt Stuart McCall, a skótok menedzsere is megerősítette. A szakember márciusban csak a szezon végéig írt alá, és a BBC-nek nyilatkozva elismerte, hogy a múlt héten találkozott Advocaattal is.

“Miért zavarna, ha a klub másokkal tárgyal? Tudom, mit vállaltam és meddig. A minap itt járt Dick Advocaat is, beszélgettünk is egy jót az irodámban. Nem tudom, hogy a függönyöket és a szőnyegeket mérte fel vagy más célból érkezett, de jó volt látni őt” – nyilatkozta.

2012-ben megszűnt, majd újjáalakult az 54-szeres skót bajnok Rangers a negyedosztályból verekedte fel magát a második liga osztályozós helyéig. A csapat a playoff első párharcát megnyerte Queen of the South ellen, amennyiben nyerne a Hibernian ellen is, úgy május végén a Motherwell ellen harcolhatná ki a feljutást.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply